Ο InterContinental Hotels Group (IHG) ανακοίνωσε τα δύο νέα ακίνητα του στη Σαουδική Αραβία. Ενισχύοντας περαιτέρω την εμπιστοσύνη του στο τμήμα πολυτελείας στη Σαουδική Αραβία, υπέγραψε συμφωνία διαχείρισης για την InterContinental Dammam με τον Salem Mohammed Al Qahtani και με την Saleh Alsalamah.

Το άνοιγμα το 2024, του InterContinental Dammam που θα είναι το πρώτο ξενοδοχείο του IHG στην πόλη Νταμάμ, θα ενισχύσει την παρουσία της εταιρείας στην ανατολική περιοχή της Σαουδικής Αραβίας. Σε στρατηγική τοποθεσία στην καρδιά του νέου κέντρου της πόλης, το ξενοδοχείο θα βρίσκεται απέναντι από το πολιτιστικό συγκρότημα King Abdullah και σε μικρή απόσταση από το νησί των κοραλλιών.

Το ξενοδοχείο Holiday Inn Riyadh Al Malaz, που θα ανοίξει αργότερα φέτος, θα βρίσκεται στο κέντρο της πόλης του Ριάντ, κοντά σε κυβερνητικά ιδρύματα και σε πολλά υπουργεία. Είναι το πέμπτο ξενοδοχείο Holiday Inn στο Ριάντ και θα εξυπηρετήσει τον αυξανόμενο αριθμό επισκεπτών στην πρωτεύουσα. Για να βελτιώσει την εμπειρία του επισκέπτη, το Holiday Inn Riyadh Al Malaz θα παρουσιάσει το “Ανοιχτού Λόμπι”, μια επαναστατική προσέγγιση που έχει μετατρέψει την παραδοσιακή μορφή του λόμπι του ξενοδοχείου συνδυάζοντας τη ρεσεψιόν, το λόμπι, το F & B, το σαλόνι και το επιχειρηματικό κέντρο σε έναν ανοικτό, συνεκτικό χώρο.

Η Σαουδική Αραβία αποτελεί μια αγορά προτεραιότητας για τον όμιλο InterContinental στη Μέση Ανατολή, με χαρτοφυλάκιο 33 ξενοδοχείων (15.388 δωματίων) σε έξι μάρκες όπως InterContinental, Crowne Plaza, Holiday Inn, Holiday Inn Express και Staybridge Suites και voco, ενώ 20 ξενοδοχεία (10.028 δωματίων), θα ανοίξουν τα επόμενα τρία έως πέντε χρόνια.
Η εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα τα σχέδια της να ανοίξει ένα γραφείο στο Ριάντ τον Μάρτιο.