Τα δύο νέα στελέχη στη Ηospitality Μanagement DHR Services, παρουσιάστηκαν στο εορταστικό γεύμα της εταιρίας με εκπροσώπους των μέσων του ξενοδοχειακού και επιχειρηματικού τομέα, στον privé χώρο του Macelleria, στο ξενοδοχείο Domotel Kastri Contemporary Hotel.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η κα Έβελυν Χριστοπούλου – Αλεξοπούλου, Co-Founder της εταιρείας, σύστησε τα δυο νέα μέλη του management team, τον κ. Γιάννη Χωμενίδη, Chief Executive Officer και τον κ. Μανώλη Γκιάλα, Chief Operating Officer και μοιράστηκαν με τους παρευρισκόμενους το όραμα της εταιρίας, τις προκλήσεις του ξενοδοχειακού κλάδου αλλά και τις μεταβολές στο δυναμικό τουριστικό περιβάλλον.

Οι δυο νέες προσθήκες στο στελεχιακό δυναμικό της DHR Services, με μια σειρά νέων αλλά και υφισταμένων στελεχών και συνεργατών, έχουν στόχο να ενισχύσουν την προβολή της εταιρείας στην αγορά της διαχείρισης ξενοδοχείων και να επεκτείνουν περαιτέρω τη δυναμική της.

To εορταστικό μενού του γεύματος είχε την υπογραφή του νέου Executive Chef του ξενοδοχείου Domotel Kastri, κ. Μιλτιάδη Κουρτέλη, με διακεκριμένες συνεργασίες σε διεθνή ξενοδοχειακά brands στο βιογραφικό του.