Η Jet2holidays επέκτεινε την παρουσία της στη Μύκονο για το καλοκαίρι του 2020, προσθέτοντας νέα ακίνητα στο χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων μόλις λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της λειτουργίας της στο νησί. Ο συνολικός αριθμός των ξενοδοχείων της είναι πλέον περισσότερα από 30, προσφέροντας στους ταξιδιώτες ακόμα περισσότερες επιλογές.

Πρόκειται για τα πέντε αστέρων ξενοδοχεία Myconian Korali και Myconian Kyma που αποτελούν μέρος της κατηγορίας “Chilled Vibe” και περιλαμβάνουν κορυφαίες εγκαταστάσεις και εντυπωσιακά σκηνικά.
Ο αερομεταφορέας ανακοίνωσε τις καλοκαιρινές πτήσεις δύο φορές την εβδομάδα από τα αεροδρόμια Μάντσεστερ και Στάνσετ στο ελληνικό νησί, τον περασμένο Νοέμβριο.

 

“Επεκτείνουμε την παρουσία μας στη Μύκονο προσθέτοντας περισσότερα ξενοδοχεία και αυξάνοντας έτσι την επιλογή διαμονής στους παραθεριστές που επιθυμούν να απολαύσουν μια απόδραση στο Κυκλαδίτικο νησί, δήλωσε ο Steve Heapy, Διευθύνων Σύμβουλος της Jet2.com και της Jet2holidays.
Είμαστε σίγουροι ότι το νησί θα είναι εξαιρετικά δημοφιλές στους παραθεριστές που αναζητούν μια εκπληκτική διαφυγή αυτό το καλοκαίρι”.

Τα ξενοδοχεία δύο έως πέντε αστέρων του Jet2holidays στο νησί των Κυκλάδων για το καλοκαίρι του 2020, είναι στον Άγιο Ιωάννη, στην Χώρα της Μυκόνου, στην Ψαρού, τον Πάνορμο, τον Τούρλο, τον Πλατύ Γιαλό, την Ελιά και τον Ορνό.