Δύο νέα ξενοδοχεία στην Πολωνία σε συμφωνία με τον όμιλο Zdrojowa Invest & Hotels, ανοίγει το Radisson Hotel Group.

Το ένα θα βρίσκεται στους πρόποδες της οροσειράς Karkonosze στη Szklarska Poręba και το άλλο στη βόρεια ακτή της Βαλτικής στο παραθαλάσσιο Kołobrzeg.

Radisson Resort Szklarska Poręba

Το Radisson Resort Szklarska Poręba θα βρίσκεται στην όμορφη ορεινή πόλη Szkalrska Poręba, γνωστή στους Γερμανούς τουρίστες ως το παλιό θέρετρο Schreiberhau στο Riesengebirge. Λόγω του ανοίγματος στην επερχόμενη χειμερινή περίοδο, το νέο ξενοδοχείο θα διαθέτει αρχικά 104 δωμάτια. Επιπλέον δωμάτια και διαμερίσματα προγραμματίζονται σε μια δεύτερη φάση. Οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν όλο το χρόνο υπαίθριο τζακούζι και σάουνα. Η ζώνη SPA & Wellness προσφέρει μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα όλο το χρόνο.

Radisson Resort Kołobrzeg

Το άνοιγμα του Radisson Resort Kołobrzeg προγραμματίζεται για το καλοκαίρι του 2020.
Επιπλέον, θα είναι επίσης το πρώτο ξενοδοχείο κάτω από μια διεθνή ξενοδοχειακή μάρκα σε ένα από τα μεγαλύτερα παραθαλάσσια θέρετρα της Πολωνίας.

Τα Radisson Resort Szklarska Poręba και Radisson Resort Kołobrzeg θα λειτουργούν από τον όμιλο Zdrojowa Invest & Hotels, βάσει διεθνούς συμφωνίας franchise με την Radisson Hospitality AB.

Τα ξενοδοχεία θα αποτελέσουν μέρος της Radisson, φέρνοντας το χαρτοφυλάκιο του ομίλου στην Πολωνία σε 18 ακίνητα σε πέντε μάρκες. Όπως Radisson Collection, Radisson Blu, Radisson RED, Radisson και Park Inn by Radisson.