Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε τα εγκαίνια του Hyatt Regency London Stratford 225 δωματίων και του Hyatt House London Stratford 127 δωματίων στην καρδιά του πολυτελούς εμπορικού και δημοφιλούς συγκροτήματος ψυχαγωγίας του Λονδίνου, Westfield Stratford City.

Τα εγκαίνια καταδεικνύουν περαιτέρω τη δέσμευση της Hyatt να αυξήσει την παρουσία της στην Ευρώπη και να ενισχύσει τις επωνυμίες της στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου.

Τα ξενοδοχεία βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το Ολυμπιακό Πάρκο Queen Elizabeth και από εμβληματικούς αθλητικούς και ψυχαγωγικούς χώρους. Όπως το London Aquatics Centre, το Lee Valley Velopark, το London Stadium και το σπίτι του ποδοσφαιρικού συλλόγου της Premier League, West Ham United.

Φώτο: Hyatt

Το Hyatt Regency London Stratford και το Hyatt House London Stratford προσφέρουν άνετη και συναρπαστική διαμονή για τους επισκέπτες του προορισμού στο Ανατολικό Λονδίνο. Βρίσκονται επίσης σε βολική τοποθεσία και συνδέονται με συγκοινωνιακούς κόμβους.

Είναι ιδανικά για ταξιδιώτες που αναζητούν μια μοντέρνα και άνετη παρατεταμένη διαμονή σε στυλ διαμερίσματος σε δωμάτια που διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες και ευέλικτους χώρους εργασίας που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τους επισκέπτες να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους.