Τα , μέλος του ομίλου J&P-Άβαξ, λειτουργούν σε πολύ κεντρικά σημεία με εύκολη πρόσβαση, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 6 γραμμών ελέγχων Αυτοκινήτων, Μοτοσικλετών και Ελαφρών φορτηγών έως 3,5τ., με διευρυμένο ωράριο  λειτουργίας και το Σάββατο. Διαθέτει επίσης άνετους χώρους αναμονής, απ’ όπου μπορείς να παρακολουθείς ζωντανά διαδικασίες αξιόπιστων ελέγχων του οχήματος σου, να απολαμβάνεις παράλληλα δωρεάν café, σύνδεση Wi-Fi και να βγαίνεις πάντα κερδισμένος.

Συμπληρώνοντας 1.000.000 τεχνικούς ελέγχους από την έναρξη λειτουργίας της, η AUTECOαναγνωρίζοντας την εμπιστοσύνη των πελατών της, στα πλαίσια τρίμηνης εορταστικής περιόδου προσέφερε σε όλους σημαντικά ΔΩΡΑ έκπληξη, όπως cool bags αυτοκινήτου, πολυσυσκευασίες AMSTELRADLER με 0% alcohol σε κάθε έλεγχο ΚΤΕΟ που διενεργήθηκε στους σταθμούς της έως 31/12/2015, ενώ παράλληλα 78 τυχεροί κέρδισαν τα τέλη κυκλοφορίας τους για το 2016, ασφάλειες αυτοκινήτων από τηνHELLAS DIRECT και 3 υπέρ-τυχεροί κέρδισαν από ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο RENAULT CLIO.

Στα πλαίσια λήξης της συγκεκριμένης εορταστικής περιόδου, πραγματοποιήθηκε στις 20/1/2016 η τελευταία απονομή των δώρων στους νικητές για την περίοδο μηνός Δεκεμβρίου 2015, οι οποίοι αναδείχθηκαν μετά από κλήρωση που έγινε παρουσία της/του Συμβολαιογράφου στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα. Κληρώθηκαν οι εξής τυχεροί:

Στην Αθήνα αναδείχθηκαν 10 τυχεροί που κέρδισαν τα τέλη κυκλοφορίας των οχημάτων τους από τηνAUTECO για το 2016 και 10 τυχεροί που κέρδισαν ασφάλειες αυτοκινήτου από την Hellas Direct.

Τέλη Κυκλοφορίας από την AUTECO

  1. ΣΕΛΕΝΤΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ
  2. ΛΑΡΥΓΚΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  3. ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ
  4. ΚΟΚΛΩΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
  5. ΚΟΛΟΒΟΣ ΗΛΙΑΣ
  6. ΚΑΛΙΩΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  7. ΒΛΑΣΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
  8. ΠΑΝΑΡΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  9. PRIME SERVICE Ε.Π.Ε.
  10. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ασφάλειες αυτοκινήτου από την Hellas Direct

  1. ΤΖΑΝΤΖΑΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
  2. ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  3. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
  4. ΦΟΥΣΕΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
  5. ΓΛΥΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ
  6. ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΗ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ
  7. ΔΑΓΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  8. ΣΤΑΘΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ
  9. ΖΕΡΒΟΥΛΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  10. ΣΑΠΑΝΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

DSC_NEW

Στην Θεσσαλονίκη κληρώθηκε ο τρίτος υπέρ-τυχερός που παρέλαβε ένα εκπληκτικό αυτοκίνητο μάρκαςRenault και τύπου Clio, ενώ ακόμα 5 τυχεροί κέρδισαν τα τέλη κυκλοφορίας των οχημάτων τους για το 2016 και ασφάλειες αυτοκινήτου.

Αυτοκίνητο από την Renault

KERKUTAS ANDREAS

Τέλη Κυκλοφορίας από την AUTECO

  1. ΒΑΦΕΙΑΔΟΥ ΡΑΛΟΥ
  2. ΧΑΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  3. ΝΟΔΟΥΛΗΣ ΝΕΣΤΩΡ
  4. ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΜΑΛΑΜΑΣ
  5. ΛΙΜΠΙΤΣΙΟΥΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ασφάλειες αυτοκινήτου από την Hellas Direct

  1. ΛΑΜΠΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
  2. ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  3. ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
  4. ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΑ ΕΛΕΝΗ
  5. ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΔΙΑΛΕΧΤΗ

Γιορτάζοντας λοιπόν η AUTECO την εμπιστοσύνη ενός εκατομμυρίου ιδιοκτητών οχημάτων που την εμπιστεύτηκαν τα τελευταία 8 χρόνια, την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2015 στις 18.00 μ.μ. τέλεσε τις τελετές παράδοσης των δώρων στους τελευταίους τυχερούς για τον μήνα Δεκέμβριο της τρίμηνης προωθητικής καμπανιας , στους σταθμούς ΚΤΕΟ της Αθήνας και Θεσσαλονίκης, σε δύο παράλληλες και ταυτόχρονες εκδηλώσεις. Ο Αναπληρωτής γενικός Διευθυντής της Auteco, Ορθόδοξος Μπακιρτζής παρέδωσε το κλειδί του αυτοκινήτου στον υπερτυχερό, ο οποίος κληρώθηκε για τον μήνα Δεκέμβριο στο σταθμόAUTECO, Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη.