Η Marriott International παρουσιάζει το The Rome EDITION, ένα νέο boutique ξενοδοχείο στη Ρώμη, που επαναπροσδιορίσει τα πρότυπα πολυτελείας στην “Αιώνια Πόλη”

Λίγα βήματα από τη Βία Βένετο και τουριστικά αξιοθέατα όπως τα Ισπανικά Σκαλιά και η Φοντάνα ντι Τρέβι, το κατάλυμα σχεδιάστηκε από τον οραματιστή επιχειρηματία Ian Schrager και κατασκευάστηκε από τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου, Statuto Group.

Tο Rome EDITION στεγαζεται σε ένα ιστορικό κτήριο που χρονολογείται από τη δεκαετία του 1940 και συνδυάζει την παραδοσιακή γοητεία με τη μοντέρνα κομψότητα.

Το Rome EDITION διαθέτει 91 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων 17 σουιτών, τρία μπαρ, ένα σαλόνι, μια πισίνα στον τελευταίο όροφο, ένα καλά εξοπλισμένο κέντρο ευεξίας και έναν καταπράσινο κήπο που λειτουργεί ως πλατεία και τραπεζαρία.

Το εστιατόριο Anima προσφέρει ένα μενού εμπνευσμένο από την παραδοσιακή ιταλική κουζίνα με σύγχρονες πινελιές σε συνεργασία με την ιταλίδα σεφ Paola Colucci.

Κάθε δωμάτιο ενσωματώνει τα σχεδιαστικά στοιχεία της επωνυμίας, όπως έπιπλα κατά παραγγελία, πινελιές από ξύλο καρυδιάς και έργα τέχνης που αντικατοπτρίζουν την ιταλική κουλτούρα.