Εγκαίνια πραγματοποίησε το DoubleTree by Hilton Berlin Ku’damm στην καρδιά του Βερολίνου.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της πόλης, το πρώτο με της επωνυμίας στην πρωτεύουσα και το τρίτο στη Γερμανία.

Τα δωμάτια του DoubleTree by Hilton Berlin Ku´damm, συμπεριλαμβανομένων των 15 σουιτών του ξενοδοχείου, διαθέτουν ανέσεις, ενώ για όσους αναζητούν γαστρονομικές απολαύσεις, το εστιατόριο του ξενοδοχείου σερβίρει απολαυστικά πιάτα υπό την επίβλεψη του Chef de Cuisine Alexandre Castelain και διαθέτει ένα βιώσιμο μενού μηδενικών απορριμμάτων.

Το DoubleTree by Hilton Berlin Ku’damm διαθέτει επίσης 11 υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις συνεδριάσεων και πάνω από 8.600 τμ χώρο συσκέψεων.

Κάθε ένας από τους χώρους συσκέψεων του καταλύματος είναι άρτια εξοπλισμένος με εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας για να εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων εταιρικών συναντήσεων, μικρών οικείων κοινωνικών εκδηλώσεων και πολλά άλλα.

Λίγα βήματα μακριά από την πολυσύχναστη καρδιά των εστιατορίων, των καταστημάτων και των εκθεσιακών χώρων του Βερολίνου και σε βολική απόσταση 30 λεπτών με το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο του Βερολίνου, το κατάλυμα λειτουργεί ως κόμβος συναντήσεων για επαγγελματίες ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο.