Σύνταξη: tourismtoday.gr

Tο άνοιγμα του Virgin Hotels Glasgow, ανακοίνωσε η επωνυμία πολυτελών ξενοδοχείων Virgin Group, ιδιοκτησίας του σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον.

Το ξενοδοχείο, στις όχθες του ποταμού Κλάιντ και σε απόσταση αναπνοής από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό, βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία, ιδανική για να εξερευνήσετε την πόλη.

Με το αγαπημένο Chamber design της Virgin Hotels, μια σειρά από μοντέρνους χώρους εστίασης και ποτού και επιρροές από την τοπική κουλτούρα, το ξενοδοχείο της Γλασκώβης συνδυάζει τα περίφημα πρότυπα φιλοξενίας της επωνυμίας  με ξεχωριστές εμπειρίες.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 240 όμορφα διακοσμημένα δωμάτια, Η προσοχή στη λεπτομέρεια συνεχίζεται σε όλο το υπόλοιπο ξενοδοχείο. Ο Teddy Mayer, δημιουργικός διευθυντής και αντιπρόεδρος σχεδιασμού της Virgin Hotels, συνεργάστηκε στενά με την Silk Property Group για να αποτίσει φόρο τιμής στην πλούσια ιστορία της Γλασκώβης.

Σε συνεργασία με τη Visto Art, το ξενοδοχείο έχει επίσης διακοσμηθεί με υπέροχα έργα τέχνης, όλα από ντόπιους Σκωτσέζους εικονογράφους, ζωγράφους και φωτογράφους.

Στην καρδιά του ξενοδοχείου βρίσκεται το Commons Club, το εμβληματικό εστιατόριο που προσφέρει εκλεκτικό φαγητό και ποτά.

Το Virgin Hotels Glasgow προσφέρει επίσης μια σειρά από υπερσύγχρονους χώρους συναντήσεων και εκδηλώσεων, όπως οι δυναμικές αίθουσες συσκέψεων Bonnie και Clyde και το οικείο Shag Roo. . Κάθε χώρος μπορεί να προσαρμοστεί προκειμένου να εξυπηρετήσει, από κοινωνικές έως εταιρικές συγκεντρώσεις..

Ο ιδρυτής του ομίλου Virgin, Sir Richard Branson, δήλωσε: «Είμαι απόλυτα ενθουσιασμένος που ανακοινώνω τα εγκαίνια του Virgin Hotels Glasgow. Με το νέο κατάλυμα, στοχεύαμε να αιχμαλωτίσουμε το μοναδικό πνεύμα της Γλασκώβης, προσφέροντας στους επισκέπτες και τους ντόπιους μια απαράμιλλη εμπειρία.»