Το Diversity Group LLC είναι το πρώτο επενδυτικό ταμείο στον ξενοδοχειακό τομέα με εξέχοντες επιχειρηματίες της Αφρικής και της Αμερικής. Πρόκειται για μία εταιρεία Real Estate, Aνάπτυξης και Διαχείρισης ακινήτων που προσφέρει επενδυτικές ευκαιρίες μέσω του ξενοδοχειακού της ταμείου.

Είναι το πρώτο εγγεγραμμένο σε SEC ξενοδοχειακό ταμείο επενδύσεων που ανήκει σε Αφροαμερικανούς.

«Λιγότερο από το 2% των ιδιοκτητών ξενοδοχείων είναι Μαύροι, οπότε είμαστε περήφανοι που παρέχουμε την ευκαιρία στους επενδυτές, με οποιοδήποτε επίπεδο εισοδήματος, να αποκτήσουν πρόσβαση στην ιδιοκτησία του ξενοδοχείου. Αυτή η προσφορά θα παρουσιάσει μια πραγματική συνεργασία για αλλαγή στον κλάδο των καταλυμάτων που θα δημιουργήσει περισσότερα νέα κατασκευαστικά έργα, θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας, θα επιτρέψει στους επενδυτές να έχουν υψλή κερδοφορία και να δημιουργήσουν την επόμενη γενιά ξενοδόχων », δήλωσε ο Trayham, ένας βραβευμένος επιχειρηματίας, ιδρυτής πολλαπλών επιχειρήσεων υψηλής απόδοσης, συγγραφέας και ομιλητής.

Το U.S. Diversity Group έχει ένα μοναδικό και προοδευτικό μοντέλο που εξαλείφει τη δομή του χρέους και προσφέρει ισχυρή ταμειακή ροή.

Ο όμιλος χρησιμοποιεί τις ακόλουθες στρατηγικές για να μεγιστοποιήσει την απόδοση της επένδυσης για τους επενδυτές:

  • Έκριση από μεγάλο δικαιούχο (franchisor) για την ανάπτυξη νέων ξενοδοχειακών κατασκευών, με τη ναυαρχίδα του να βρίσκεται στο Ορλάντο της Φλόριντα.
  • Θα στοχεύσει επίσης ξενοδοχεία με δυνατά brand και υψηλά περιουσιακά στοιχεία, σε αναπτυσσόμενες μητροπολιτικές αγορές.
  • Εφαρμογή διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων προστιθέμενης αξίας, μέσω στρατηγικών επανατοποθέτησης και συγκέντρωσης χρημάτων.
  • Δυνατότητα απόκτησης δανείων με απόθεμα NPLs, και γενναίες εκπτώσεις στις τρέχουσες ξενοδοχειακές αξίες
  • Οι επενδυτές θα λάβουν μερίδιο 65% του κέρδους από το αμοιβαίο κεφάλαιο του Ταμείου.