Μέχρι το 2023 εγκρίθηκε εκ νέου από την Αυστραλιανή Επιτροπή Ανταγωνισμού και Επιτροπή Καταναλωτών (ACCC), η σύμπραξη των αεροπορικών εταιρειών Qantas και Emirates.

Για τους επιβάτες η συνέχιση της σύμπραξης -που ανακοινώθηκε τον Αύγουστο του 2017- θα προσφέρει εκτεταμένες υπηρεσίες, μεγαλύτερη επιλογή χρονοδιαγράμματος, αυξημένα οφέλη συχνοτήτων και συνεχή δέσμευση για την ανάπτυξη προϊόντων παγκόσμιας κλάσης και ταξιδιωτικών εμπειριών.

“Η επανεξέταση από την ACCC της κοινής μας δραστηριότητας αποτελεί σημαντικό ορόσημο στην προσπάθειά μας να συνεχίσουμε να προσφέρουμε οφέλη στους ταξιδιώτες και στον τουρισμό της Αυστραλίας για τα επόμενα πέντε χρόνια, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Qantas International, Alison Webster.

Η εξέλιξη της εταιρικής σχέσης αντανακλά τις αλλαγές στη ζήτηση των πελατών και θα μας επιτρέψει να αξιοποιήσουμε την τελευταία τεχνολογία αεροσκαφών και να μεγιστοποιήσουμε τις νέες διαδρομές.

Με τρεις επιλογές για να φτάσετε στην Ευρώπη, μέσω Περθ, Σιγκαπούρης και Ντουμπάι, η απόφαση της ACCC μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να παρέχουμε από κοινού το καλύτερο δίκτυο, τις καλύτερες υπηρεσίες και τα καλύτερα προγράμματα συχνών δρομολογίων για εκατομμύρια πελάτες που ταξιδεύουν μεταξύ Αυστραλίας και Ευρώπης.”

Ο Thierry Antinori, εκτελεστικός αντιπρόεδρος και κύριος εμπορικός διευθυντής της Emirates, τόνισε μεταξύ άλλων ότι “προσβλέπουμε να προχωρήσουμε στα σχέδια που θα οδηγήσουν στην επιτυχή συνεργασία μας στην επόμενη φάση. Μαζί, προσφέρουμε στους ταξιδιώτες πρόσβαση σε ακόμα περισσότερους προορισμούς στο κοινό μας δίκτυο, πιο βολικές επιλογές πτήσης και παροχές συχνών δρομολογίων.

Κατά τα επόμενα πέντε χρόνια, θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε στενά με τον εταίρο μας Qantas για να προσφέρουμε οφέλη στους πελάτες μας, για τη σύνδεση αερομεταφορών της Αυστραλίας και για τις δύο αεροπορικές εταιρείες”.