Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Accor λειτουργεί την νέα υπηρεσία Worth the Wait, με στόχο να καταστήσει ευκολότερο από ποτέ τον προγραμματισμό για αποδράσεις.

Με το Worth the Wait απευθύνεται σε μέλη του προγράμματος πίστης ALL – Accor Live Limitless. Οι ταξιδιώτες μπορούν να προγραμματίσουν σε έναν προορισμό από μία ειδική απόδραση, εορταστικό δείπνο, έως το γάμο των ονείρων τους.

Με αυτό το νέο ενιαίο εργαλείο η Accor επιχειρεί να βοηθήσει τους ταξιδιώτες να αντισταθμίσουν τον χαμένο χρόνο.

Δίνει τέσσερις μοναδικές προσφορές διαθέσιμες -για αρχή- σε ακίνητα της σε όλη τη Βόρεια και Κεντρική Αμερική.

Οι επισκέπτες θα απολαύσουν ειδικές εξοικονομήσεις, οφέλη και ανταμοιβές μέσω του ALL – Accor Live Limitless. Το πρόγραμμα πίστης τρόπου ζωής της Accor που παρέχει στους ταξιδιώτες αποκλειστικά πλεονεκτήματα, υπηρεσίες και εμπειρίες.

Οι τέσσερις προσφορές

1. Στιγμιαίες αποδράσεις

Έκπτωση έως και 30% σε αξέχαστους προορισμούς σε ολόκληρη τη Βόρεια Αμερική.

Από τις αποδράσεις φίλων και τα ρομαντικά Σαββατοκύριακα έως τις οικογενειακές διακοπές γεμάτες διασκέδαση.

Τα μέλη του ALL – Accor Live Limitless κερδίζουν επί τρία πόντους επιβράβευσης και εξοικονομούν επιπλέον 10%.

2. Γιορτές

Γιορτές με αγαπημένα πρόσωπο.Είτε πρόκειται για πάρτι γενεθλίων ή επετείου, για οικογενειακή επανένωση ή για οποιαδήποτε γιορτή με κράτηση μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2021 τα μέλη λαμβάνουν διπλούς πόντους.

3. Ρομαντικοί Γάμοι

Τα μέλη που θα επιλέξουν για τον γάμο τους ένα από τα ακίνητα του προγράμματος θα απολαύσουν προνόμια που προορίζονταν μόνο για τους προγραμματιστές συναντήσεων.

Συμπεριλαμβανομένων των διπλών πόντων επιβράβευσης, ευέλικτη ακύρωση. Καθώς και ειδικά οφέλη από δωρεάν διαμονή έως πρόσθετες υπηρεσίες υποδοχής και άλλα.

4. Εξαιρετικό δείπνο

Η απόκτηση πόντων για την επόμενη διαμονή είναι τόσο εύκολη (και νόστιμη). Αρκεί να απολαύσετε ένα γεύμα σε ένα από τα βραβευμένα εστιατόρια της Accor.

Με αυτό όλα τα μέλη κερδίζουν έναν πόντο για κάθε δολάριο που δαπανάται στα εστιατόρια που συμμετέχουν.

Επίσης η Accor ανακοίνωσε πώς το 2021, πόντοι διανυκτέρευσης που κερδίζονται κατά τη διάρκεια των επιλέξιμων διαμονών θα διπλασιαστούν αυτόματα.

Επιτρέποντας στα μέλη να φτάσουν στο επόμενο επίπεδο δύο φορές πιο γρήγορα.