Το VisitBritain ανακοίνωσε ότι η εμβληματική ετήσια συνάντηση Meet, Incentives, Conferences and Exhibitions (MICE) MeetGB, θα διοργανωθεί φέτος ως εικονική, λόγω της πανδημίας Covid-19 και θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 23 Ιουνίου 2020.

Το MeetGB Virtual, σε συνεργασία με MeetEngland, VisitScotland Business Events, Meet in Wales, Tourism Northern Ireland και London Convention Bureau, θα συνδέσει όλους τους διεθνείς αγοραστές από όλο τον κόσμο στο διαδίκτυο, για να ανακαλύψουν τις διάφορες ευκαιρίες MICE σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Την ικανοποίηση του για την πραγματοποίηση της εικονικής εκδήλωσης MeetGB, εξέφρασε ο υπουργός Τουρισμού του Ηνωμένου Βασιλείου Νάιτζελ Χάντλστον.

“Η εκδήλωση, τόνισε θα δείξει τον φανταστικό τομέα εκδηλώσεων του Ηνωμένου Βασιλείου σε διεθνείς αγοραστές από όλο τον κόσμο.

Και όταν είναι ασφαλές θα φέρουμε τις μεγαλύτερες και καλύτερες διεθνείς επιχειρηματικές εκδηλώσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, για να βοηθήσουμε την ανάκαμψη του τουρισμού μας”.

“Ήταν μια δύσκολη αλλά απαραίτητη απόφαση να ακυρώσουμε τη ζωντανή εκδήλωση του MeetGB φέτος, δήλωσε η επικεφαλής του Βρετανικού τμήματος MICE Κάριν Μαρφί.

Αλλά μέσω αυτής της εικονικής εμπειρίας γνωρίζουμε ότι ο στόχος μας μπορεί να επιτευχθεί. Να δουν οι αγοραστές την εξαιρετική προσφορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το MeetGB Virtual θα παρέχει στους επαγγελματίες των εκδηλώσεων την ευκαιρία να συνδεθούν με τους προμηθευτές του Ηνωμένου Βασιλείου, αποκαλύπτοντας τα τα προϊόντα υψηλής ποιότητας, συμβάντων, εκδηλώσεων και συναντήσεων που προσφέρει η χώρα”.

Πως θα γίνονται οι παρουσιάσεις

Το MeetGB Virtual θα χωριστεί σε ζώνες ώρας τόσο της Ευρώπης όσο και της Βόρειας Αμερικής, ξεκινώντας από τους αγοραστές των ΗΠΑ την Τετάρτη 17 Ιουνίου, ακολουθούμενοι από Ευρωπαίους και αγοραστές του Ηνωμένου Βασιλείου την Τρίτη 23 Ιουνίου.

Η εικονική εκδήλωση ελπίζει να συνδέσει περισσότερους από 68 Ευρωπαίους και Βορειοαμερικανούς αγοραστές σε περισσότερους από 60 προορισμούς και προμηθευτές MICE από ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, συμπεριλαμβανομένων γραφείων συνεδρίων, τουριστικών συμβουλίων, χώρων, ξενοδοχείων, εκδηλώσεων και γραφείων κινήτρων και εταιρειών διαχείρισης προορισμού.

Εκατοντάδες εικονικές επιχειρηματικές συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης με εκπροσώπους που θα μπορούν επίσης να εξερευνήσουν μια ζωντανή έκθεση, με προμηθευτές του Ηνωμένου Βασιλείου να παρουσιάζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε εικονικούς εκθεσιακούς χώρους.

Το VisitBritain προωθεί επιχειρηματικές εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο με το Events are GREAT, μέρος της εκστρατείας GREAT Britain της Βρετανικής Κυβέρνησης, για τους προορισμούς και τα προϊόντα της Βρετανίας.

Οι αγοραστές και οι εμπορικοί επισκέπτες που ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα ή να  παρακολουθήσουν την εκδήλωση μπορούν να εγγραφούν στην διεύθυνση www.visitbritain.com/meetgb