Σε απευθείας ανάθεση υπηρεσιών μεταφοράς επιβατών και εμπορευμάτων από το λιμάνι του Αγίου Στεφάνου προς τα νησιά Ερείκουσα – Μαθράκι και Οθωνούς πρόκειται να προέβει ο Δήμος Κέρκυρας.

Τα δρομολόγια θα γίνονται με ως εξής: α) Άγιος Στέφανος – Μαθράκι – Οθωνοί – Μαθράκι – Άγιος Στέφανος και β) Άγιος Στέφανος – Ερείκουσα – Άγιος Στέφανος (σε περίπτωση προβλημάτων πρόσχωσης ή μη δυνατότητας πρόσδεσης στο λιμάνι του Αγίου Στεφάνου, όπου Άγιος Στέφανος λογίζεται το λιμάνι της Παλαιοκαστρίτσας) και μόνο για οκτώ (8) δρομολόγια, από την υπογραφή της σύμβασης.

Οι ανωτέρω εργασίες περιγράφονται αναλυτικά στη συνημμένη μελέτη που έχει συνταχθεί από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου.

Η συνολική δαπάνη προϋπολογίστηκε στο ποσό των 11.200,00€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α 23%).Η δαπάνη των ανωτέρω υπηρεσιών θα βαρύνει τον Κ.Α. 10.6414.002 «Επιδοτούμενα δρομολόγια από τον Άγιο Στέφανο προς Μαθράκι-Οθωνούς-Ερείκουσα» του Δημοτικού προϋπολογισμού έτους 2015.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να λάβουν πληροφορίες παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το γραφείο Προμηθειών τηλ. 26613 62767 – 781 ή να αναζητήσουν την σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου www.corfu.gr. (ενότητα διαγωνισμοί)
Οι προσφορές θα κατατίθενται ενσφράγιστες στο γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου Κέρκυρας (Δ/νση Λ.Αλεξάνδρας 6Α ,Τ.Κ. 49100,Κέρκυρα) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες μέχρι τη Τρίτη 28/07/2015 και ώρα: 13.30μ.μ. (ώρα λήξης επίδοσης οικονομικών προσφορών).

Η επιλογή του αναδόχου θα γίνει με κριτήριο τη χαμηλότερη οικονομική προσφορά για όσους προσφέροντες πληρούν τις απαιτήσεις της μελέτης.

Η κατακύρωση του αποτελέσματος της παροχής των υπηρεσιών θα γίνει με απόφαση Δημάρχου ύστερα από τη γνωμοδότηση της αρμόδιας επιτροπής αξιολόγησης.