Σύνταξη: tourismtoday.gr

Ο Ice Travel Group -κατέχει το icelolly.com και το TravelSupermarket- επέλεξε τον όμιλο TUI για να παρέχει νέες εκδρομές και δραστηριότητες.

H TUI Musement θα τροφοδοτεί την ψηφιακή πλατφόρμα που προσθέτει μια νέα ενότητα «δραστηριότητες» στον ιστότοπο σύγκρισης διακοπών και προσφορών icelolly.com.

Οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν και να κλείσουν 55.000 εισιτήρια για εκδρομές, δραστηριότητες και αξιοθέατα σε περισσότερες από 100 χώρες και 1.000 τοποθεσίες.

«Οι εκδρομές και οι δραστηριότητες είναι το τρίτο μεγαλύτερο τμήμα στον ταξιδιωτικό κλάδο, τόνισε ο Nishank Gopalkrishnan Chief Business Officer του TUI Musement, του τμήματος περιηγήσεων και δραστηριοτήτων του ομίλου.

Και προετοιμάζεται για περαιτέρω ανάπτυξη, διαδραματίζοντας όλο και πιο σημαντικό ρόλο. Τόσο στη διαδικασία λήψης αποφάσεων για τις διακοπές όσο και στη συνολική ικανοποίηση των πελατών για τις διακοπές».

Η πλατφόρμα που παρέχει η TUI θα χρησιμοποιηθεί επίσης για τη δημιουργία νέων καναλιών επικοινωνίας πριν από τις διακοπές. Στόχος θα είναι η βελτίωση των πωλήσεων και της εξυπηρέτησης πελατών.

«Τώρα που τα ταξίδια επιστρέφουν, οι εμπειρίες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενθουσιάσουν και να εμπνεύσουν τους παραθεριστές, , δήλωσε ο Richard Singer, διευθύνων σύμβουλος του Ice Travel Group. Τόσο πριν φύγουν όσο και ενώ βρίσκονται σε διακοπές.

Μέσα από την τεχνολογία, τις επιμελημένες εμπειρίες και τις υπηρεσίες που παρέχει η TUI, μπορούμε πλέον να προσφέρουμε καινοτόμα πρόσθετα προϊόντα.

Και να έχουμε μια αυξητική πηγή εσόδων που θα υποστηρίζει τη στρατηγική ανάπτυξης και την επιθυμία μας να δημιουργήσουμε μια ακόμη ευρύτερη προσφορά υπηρεσιών».