Κάνοντας την ταξιδιωτική εμπειρία ακόμα πιο ανταποδοτική, η Oman Air, ο εθνικός αερομεταφορέας του Σουλτανάτου του Ομάν, ξεκίνησε την εκστρατεία Weekend Special, προσφέροντας έως και 20% έκπτωση στους ναύλους οικονομικής θέσης που αγοράζονται το Σαββατοκύριακο.

Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν από μια σειρά διεθνών προορισμών, συμπεριλαμβανομένου του Μουσκάτ, του κόμβου της αεροπορικής εταιρείας και της τέλειας βάσης για να εξερευνήσουν την εκπληκτική ομορφιά και τον πλούσιο πολιτισμό της χώρας, καθώς και πολλούς προορισμούς πέραν αυτού. Με κάθε ταξίδι που ενισχύεται από τη βραβευμένη υπηρεσία της Oman Air και τη χαρακτηριστική φιλοξενία του Ομάν, είναι η ιδανική ευκαιρία να περάσετε επιτέλους αυτόν τον τόσο απαραίτητο χρόνο διακοπών.

Εν τω μεταξύ, οι ταξιδιώτες μπορούν να καλύψουν όλες τις απαιτήσεις ταξιδιού τους σε ένα μέρος με το Oman Air Holidays. Συνδυάζοντας εξαιρετική αξία, εξατομικευμένες υπηρεσίες και τις καλύτερες εμπειρίες φιλοξενίας, αναψυχής και τουρισμού που προσφέρονται, οι επισκέπτες μπορούν να ξεκλειδώσουν αξέχαστες εμπειρίες σε μερικούς από τους πιο διάσημους προορισμούς του κόσμου. Από γρήγορες αποδράσεις έως χαλαρές διακοπές, η Oman Air εγγυάται μια εξαιρετική ταξιδιωτική εμπειρία, είτε στον αέρα είτε στο έδαφος.

Η καμπάνια ισχύει για μια ποικιλία επιλεγμένων πτήσεων από, μέσω ή προς Μουσκάτ. Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια μέσω του omanair.com ή της εφαρμογής Oman Air. Για να δείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις και τις απαιτήσεις πριν από την αναχώρηση, επισκεφτείτε το omanair.com.