Έκπτωση 15% στους φοιτητές του Erasmus και δωρεάν μία ελεγχόμενη τσάντα με κάθε κράτηση, προσφέρει από σήμερα -και για δεύτερη χρονιά- στις πτήσεις της η Ryanair.

Οι φοιτητές Erasmus που θα κάνουν κράτηση μέσω της αποκλειστικής πλατφόρμας κρατήσεων ESN με την προσφορά εξοικονομούν 33 ευρώ κατά μέσο όρο ανά πτήση.

“Η Ryanair και το Erasmus έχουν κάνει περισσότερα για να προωθήσουν την κινητικότητα, ιδίως την κινητικότητα των νέων, και την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση από ό, τι ίσως οποιοδήποτε ίδρυμα τις τελευταίες τρεις δεκαετίες, δηλώνει μεταξύ άλλων ο επικεφαλής επικοινωνίας της Ryanair, Robin Kiely.
Και καθώς οι φοιτητές επιστρέφουν αυτό το μήνα στο πανεπιστήμιο, ενθαρρύνουμε όλα τα μέλη του ESN να εγγραφούν φέτος.
Οποιοσδήποτε φοιτητής Erasmus με έγκυρη κάρτα ESN μπορεί να εγγραφεί μέσω της υπηρεσίας εγγραφής “MyRyanair” και να εξοικονομήσει ακόμη περισσότερα ενώ ταξιδεύει στη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης με το ευρύτερο δίκτυο δρομολογίων και τους χαμηλότερους ναύλους “.

Πάνω από 150.000 μέλη του ESN υπέγραψαν κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους της σύμπραξης μέσω του του προγράμματος “Always Getting Better” της Ryanair, εξοικονομώντας πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ από τα έξοδα ταξιδιού τους.
Οι φοιτητές μπορούν πλέον να εγγραφούν για άλλη μια φορά φέτος, με τη συμμετοχή του ESN σε περισσότερα από 500 πανεπιστήμια σε περίπου 50 χώρες, και να επωφεληθούν από αυτές τις αποκλειστικές ταξιδιωτικές εκπτώσεις με τη Ryanair.

“Η συνεργασία ESN με την Ryanair προωθεί τη διεθνή κινητικότητα στο υψηλότερο επίπεδο, τονίζει ο Πρόεδρος του Δικτύου Φοιτητών Erasmus, João Pinto.
Αυτή η εταιρική σχέση αυξάνει τις δυνατότητές τους να πάνε στο εξωτερικό και να ανακαλύψουν άλλους πολιτισμούς. Το πρόγραμμα Erasmus + έχει αποδείξει ότι αυτό είναι δυνατό και το ESN ενισχύει τις θετικές επιπτώσεις του μαζί με τη Ryanair. “