Για πρώτη φορά μετά το άνοιγμα των διεθνών συνόρων της Αυστραλίας, η Qatar Airways θα προσφέρει ειδικά εισιτήρια και εκπτώσεις για ταξίδια μεταξύ 1 Φεβρουαρίου και 31 Οκτωβρίου 2022.

Η προσφορά ισχύει μεταξύ 04 και 11 Νοεμβρίου 2021.

Χρησιμοποιήστε το εκτεταμένο δίκτυο της Qatar Airways για να πετάξετε σε βασικές τοποθεσίες σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τον υπόλοιπο κόσμο.

Μπορείτε να πετάξετε από το Σίδνεϊ στη Βαρκελώνη στην Οικονομική Θέση με μόλις 1.409 $ μετ’ επιστροφής ή στο Παρίσι στην Business Class με μόλις 8.899 $ μετ’ επιστροφής.

Οι πτήσεις από Σίδνεϊ προς Αθήνα στην Οικονομική Θέση ξεκινούν από 1.449 $ μετ’ επιστροφής, ενώ οι πτήσεις για Ρώμη στην Business Class ξεκινούν από 8.999 $ μετ’ επιστροφής.

Για τα μέλη του Qatar Airways Privilege Club, υπάρχει μια πρόσθετη ευκαιρία να κερδίσουν διπλά Qmile για όλες τις καμπίνες όταν κάνουν online κράτηση μεταξύ 4 Νοεμβρίου και 11 Νοεμβρίου 2021.

Οι επισκέπτες της Ντόχα μπορούν τώρα να απολαύσουν έως και τέσσερις διανυκτερεύσεις στην πόλη προτού πάνε στον τελικό προορισμό τους με τα «The World’s Best Value Stopover πακέτα» από το Visit Qatar.

Τα καταλύματα σε υπέροχα ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων ξεκινούν από περίπου 19 $ ανά άτομο/διανυκτέρευση.

Επιπλέον, το Visit Qatar παρουσίασε πρόσφατα τα «The World’s Best Value Stopover Packages», τα οποία περιλαμβάνουν έως και τέσσερις διανυκτερεύσεις στη Ντόχα για να ζήσετε τη διάσημη φιλοξενία του Κατάρ πριν συνεχίσετε στον τελικό προορισμό σας.

Οι ταξιδιώτες μπορούν να μείνουν σε μια ποικιλία από όμορφα ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων με μόλις 19 AU$ ανά άτομο ανά διανυκτέρευση.

Η Qatar Airways ηγείται της αεροπορικής βιομηχανίας από την έναρξη της επιδημίας, καθώς είναι ένας από τους μοναδικούς αερομεταφορείς που παρέμεινε λειτουργικός καθ’ όλη τη διάρκεια του προβλήματος COVID-19.

Η αεροπορική εταιρεία δεν σταμάτησε ποτέ τις δραστηριότητές της και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στις παγκόσμιες προσπάθειες επαναπατρισμού, επιστρέφοντας με επιτυχία πάνω από 3,2 εκατομμύρια επιβάτες παγκοσμίως από τον Μάρτιο του 2020.

Η Qatar Airways διατήρησε τις υπηρεσίες της στις μεγάλες πόλεις της Αυστραλίας, το Σίδνεϊ, τη Μελβούρνη και το Περθ κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ενώ δημιούργησε επίσης υπηρεσίες στο Μπρίσμπεϊν για να προσφέρει ζωτική συνδεσιμότητα στη χώρα.

Από τον Μάρτιο του 2020, έχει μεταφέρει πάνω από 330.000 επιβάτες εντός και εκτός Αυστραλίας μέσω εμπορικών αεροσκαφών και μοναδικών ναυλωμένων ταξιδιών.

.Ο βραβευμένος κόμβος αεροδρομίου της Ντόχα της Qatar Airways, το Διεθνές Αεροδρόμιο Hamad (HIA), κέρδισε επίσης την πιστοποίηση Skytrax 5 αστέρων COVID-19 Safety, καθιστώντας τον τον πρώτο αερομεταφορέα της Μέσης Ανατολής που έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία ασφάλειας Skytrax τόσο για την αεροπορική εταιρεία όσο και το αεροδρόμιο.