Η Etihad Airways προσφέρει προσφορές για ταξιδιώτες που θέλουν να εξερευνήσουν νέους προορισμούς και να επισκεφτούν φίλους και συγγενείς.

Οι επισκέπτες μπορούν να επωφεληθούν από τις ειδικές εκπτώσεις για επιλεγμένους προορισμούς Etihad, με την Παγκόσμια Έκπτωση να ισχύει έως τις 20 Ιανουαρίου 2023, για ταξίδια μεταξύ 15 Ιανουαρίου και 10 Οκτωβρίου 2023.

Με την Παγκόσμια Έκπτωση, οι επισκέπτες μπορούν να πετάξουν σε μερικούς από τους κορυφαίους προορισμούς του κόσμου, όπως το Άμπου Ντάμπι, το Ντουμπάι, οι Μαλδίβες, η Ζανζιβάρη και άλλα, με ναύλους που ξεκινούν από 499 GBP στην οικονομία και 1.999 GBP για επιχειρήσεις. Οι οικονομικοί ναύλοι για Ζανζιβάρη ξεκινούν από 499 GBP και για Ντουμπάι από 565 GBP.

Το Άμπου Ντάμπι είναι γνωστό ότι είναι ένας τουριστικός προορισμός παγκόσμιας κλάσης, μια πόλη με πλούσια κουλτούρα και κληρονομιά που επιτρέπει στους ταξιδιώτες να γνωρίσουν μια ποικιλία από μουσεία, τζαμιά, νησιά, εκπληκτικές καθαρές παραλίες, διασκέδαση, θεματικά πάρκα, περιπέτειες στην έρημο και ατελείωτες εμπειρίες αγορών.

Οι ταξιδιώτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν στο Άμπου Ντάμπι στην Business class του Etihad μπορούν να επωφεληθούν από την έκπτωση από 2.699 GBP ή να ταξιδέψουν στο Economy από 565 GBP.

Ο Arik De, Chief Revenue Officer, Etihad Airways, δήλωσε:

«Στην Etihad, καταλαβαίνουμε ότι το νέο έτος είναι μια στιγμή που πολλοί από εμάς αρχίζουμε να κάνουμε συναρπαστικά ταξιδιωτικά σχέδια για το επόμενο έτος. Οι επισκέπτες που θέλουν να κλείσουν τις διακοπές τους μπορούν να επωφεληθούν από τη φετινή παγκόσμια έκπτωση για την ευκαιρία να επισκεφθούν το Άμπου Ντάμπι ή πολλούς άλλους προορισμούς στο δίκτυο Etihad. Το Άμπου Ντάμπι είναι ένα ακμάζον πολιτιστικό σημείο με μεγάλη ποικιλία τουριστικών αξιοθέατων που μπορούν να απολαύσουν οι παραθεριστές με το ενδιάμεσο πρόγραμμα της Etihad».

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από το πρόγραμμα Stopover της Etihad, με δωρεάν διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3* και 4* ή εκπτώσεις έως και 40% στα premium ξενοδοχεία 4* και 5* του Άμπου Ντάμπι.