Εκπτώσεις 25 λίρες ανά άτομο προσφέρονται από την Easyjet Holidays για να ενθαρρύνουν τις ομαδικές κρατήσεις.
Η προσφορά περιορισμένου χρόνου αφορά διακοπές για 10 ή περισσότερα άτομα που ταξιδεύουν μαζί με ελάχιστη δαπάνη 2.000 λίρες. Η συμφωνία ισχύει για αργίες μεταξύ 1ης Ιανουαρίου 2022 και 31ης Οκτωβρίου 2023.

Ήδη, έχει δημιουργηθεί μια αποκλειστική γραμμή για πράκτορες για κράτηση ομάδων για διακοπές και ο χειριστής έχει επιλέξει επιλεγμένα ταξίδια κατάλληλα για μεγαλύτερες ομάδες.

Οι ομαδικές κρατήσεις μπορούν επίσης να κάνουν δωρεάν αλλαγές ονόματος έως και δύο εβδομάδες πριν από την αναχώρηση. Καθώς και άλλες ευέλικτες επιλογές κράτησης, όπως η δυνατότητα αλλαγής των διακοπών τους έως και 28 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

«Γνωρίζουμε ότι υπάρχει ζήτηση για ομαδικές αποδράσεις, είτε πρόκειται για ταξίδια γκολφ ή ακόμα και για ένα διάλειμμα με την οικογένεια και τους φίλους, τόνισε ο Brad Bennetts επικεφαλής διανομής της Easyjet Holidays

Έτσι, διευκολύναμε τους συνεργάτες μας να κάνουν κράτηση για ομάδες 10 ή περισσότερων ατόμων.

Και επειδή οι ομαδικές κρατήσεις είναι πολύ σημαντικές για εμάς, προσφέρουμε έκπτωση 25 λίρες ανά άτομο για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Για να βοηθήσουμε τις ομάδες να ξεφύγουν με τις διακοπές που τους αξίζουν».