Σύνταξη: tourismtoday.gr

Εκπτώσεις 100 λιρών στα πακέτα του 2023 σε πελάτες που κάνουν κράτηση μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων, προσφέρει η EasyJet Holidays.

Η αποκλειστική εμπορική προώθηση θα διαρκέσει έως τις 22:00 στις 14 Απριλίου και περιλαμβάνει τις αργίες από την 1η Απριλίου έως τις 31 Οκτωβρίου 2023.
Η έκπτωση μπορεί να εφαρμοστεί σε διακοπές σε περισσότερα από 900 ξενοδοχεία.

Οι πράκτορες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον κωδικό προσφοράς S23TRADE100 για να λάβουν έκπτωση 100 λίρες, με ελάχιστη δαπάνη 800 λίρες.
Οι κωδικοί προσφοράς μπορούν να εφαρμοστούν στη σελίδα «έξτρα» όταν κάνετε κράτηση πακέτου μέσω των διακοπών easyJet.

Η εταιρεία προσφέρει διακοπές σε περισσότερους από 50 προορισμούς το επόμενο έτος, με πακέτα επτά διανυκτερεύσεων που ξεκινούν από 276 λίρες ανά άτομο και τριών διανυκτερεύσεων στην πόλη από 165 λίρες.

Περισσότερες δωρεάν θέσεις για παιδιά έχουν επίσης προστεθεί στο πρόγραμμα του 2023.

«Μετά από δύο χρόνια που χάθηκαν διακοπές, γνωρίζουμε ότι πολλοί άνθρωποι θέλουν να κάνουν κράτηση εκ των προτέρων για το 2023, ο Paul Bixby εμπορικός διευθυντής της EasyJet Holidays.

Επομένως, θέλαμε να ξεκινήσουμε μια προώθηση όχι μόνο για να προσφέρουμε στους παραθεριστές ακόμα καλύτερη αξία, αλλά και στους εμπορικούς μας εταίρους, οι οποίοι έχουν εργαστεί τόσο σκληρά για να σταθούν ξανά στα πόδια της η βιομηχανία, μια αποκλειστική προσφορά για υποστήριξη με κρατήσεις.

Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε περισσότερες εμπορικές προσφορές στο μέλλον. Καθώς και να προσφέρουμε εξαιρετικές εμπειρίες διακοπών για τους κοινούς πελάτες μας.»