Το Eurobound απένειμε μια δωροεπιταγή αξίας 500 $ σε καθέναν από τους δέκα κορυφαίους πράκτορες που πωλούν ταξίδια στην Ισπανία. Οι δωροεπιταγές αντιπροσωπεύουν το αποκορύφωμα μιας ετήσιας εκστρατείας που διεξήχθη με το Ισπανικό Τουριστικό Συμβούλιο για την προώθηση του προορισμού.

Η προσφορά ήταν ανοιχτή σε όλους τους ταξιδιωτικούς συμβούλους που προωθούν την Ισπανία μέσω του Eurobound, είτε ως σόλο προορισμός είτε σε συνδυασμό με έναν άλλο προορισμό.

«Ήταν ο τρόπος μας να αναδείξουμε έναν από τους πιο συναρπαστικούς προορισμούς της Ευρώπης και να ευχαριστήσουμε τους ταξιδιωτικούς συμβούλους για τις πωλήσεις τους», λέει ο Jeff Roy , Αντιπρόεδρος της Eurobound, Marketing & Sales.

Ευχαριστώντας το Ισπανικό Τουριστικό Συμβούλιο για την υποστήριξή του, ο Roy διαβεβαίωσε επίσης την κοινότητα ταξιδιωτικών συμβούλων του Eurobound ότι η εταιρεία διαθέτει ισχυρά οικονομικά για να αντέξει την τρέχουσα κρίση.

Τα κεφάλαια πελατών παραμένουν σε λογαριασμό ταξιδιωτικών καταπιστευμάτων με έδρα τις ΗΠΑ με χρηματοοικονομικό ίδρυμα ανώτερου επιπέδου, αναφέρει. «Το Eurobound λειτουργεί εδώ και 25 χρόνια και μαζί με το δίκτυο επιλεγμένων τοπικών προμηθευτών, είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε την εξατομικευμένη υπηρεσία στην Ευρώπη για την οποία είμαστε γνωστοί.»