Σύνταξη: tourismtoday.gr

Ανταποκρινόμενη στην έντονη ζήτηση για μεγάλα ταξίδια σε μακρινούς προορισμούς, η Silversea Cruises άνοιξε σήμερα Τετάρτη 11 Αυγούστου τις πωλήσεις σε πάνω από 280 νέα ταξίδια για το 2023/2024.

Στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονται δύο νέα μεγάλα ταξίδια σε Αφρική-Αραβική Χερσόνησο και στη Μεσόγειο.
Και στα δύο μεγάλα ταξίδια τα κρουαζιερόπλοια θα δέσουν και σε ελληνικά λιμάνια.

Ελληνικά λιμάνια στο Mediterranean Grand Voyage 2023

Το νέο πλοίο Silver Moon θα ξεκινήσει ένα μεγάλο ταξίδι στη Μεσόγειο, αναχωρώντας από τη Λισαβόνα στις 6 Οκτωβρίου 2023 και προσφέροντας στους ταξιδιώτες την πιο εκτενή εξερεύνηση της περιοχής στην ιστορία της κρουαζιέρας.

Οι επισκέπτες θα ταξιδέψουν σε 52 προορισμούς σε διάστημα 65 ημερών και σε 16 χώρες.

Από την Πορτογαλία στην Ελλάδα, με σε βάθος έμφαση στην Ανατολική Μεσόγειο, συμπεριλαμβανομένων των Αγίων Τόπων και της Αιγύπτου, στην Αλεξάνδρεια, τη Ναζαρέτ και-για πρώτη φορά χρόνο σε ένα μεγάλο ταξίδι – την Ιερουσαλήμ, μεταξύ άλλων.

Οι ταξιδιώτες θα εξερευνήσουν τους πολιτισμούς και την αρχαία ιστορία της Πορτογαλίας, της Ισπανίας, του Γιβραλτάρ, του Μαρόκου, της Γαλλίας, του Μονακό, της Ιταλίας, της Μάλτας, της Κροατίας, της Σλοβενίας, του Μαυροβουνίου, της Ελλάδας, της Τουρκίας, της Αιγύπτου, του Ισραήλ και της Κύπρου.

Χάρη στο νέο πρόγραμμα SALT της Silversea, που ξεκίνησε τον Ιούνιο στο Silver Moon, οι επισκέπτες θα κάνουν μια βαθιά βουτιά στις ξεχωριστές κουλτούρες φαγητού και ποτού της περιοχής. Με εμπειρίες στο πλοίο και στην ξηρά.
Εξειδικευμένες εμπειρίες, προσαρμοσμένες από ειδικούς προορισμούς της Silversea, θα ολοκληρώσουν μια ολιστική ανακάλυψη της Μεσογείου.

Ελληνικά λιμάνια στο Grand Voyage 2024 σε Αφρική-Αραβική Χερσόνησο

Το άλλο Grand Voyage είναι σε το 2024 σε Αφρική και Αραβική Χερσόνησο. Και είναι το πρώτο μεγάλο ταξίδι της Silversea στην Αφρική και την Αραβία.

Ξεκινώντας το Silver Spirit στο Κέιπ Τάουν στις 27 Ιανουαρίου 2024, οι επισκέπτες της Silversea θα ταξιδέψουν σε 28 προορισμούς σε διάστημα 62 ημερών.
Στη Ναμίμπια, τη Νότια Αφρική, τη Μαδαγασκάρη, τη Ρεουνιόν, τον Μαυρίκιο, τις Σεϊχέλες, το Ομάν, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Κατάρ, Μπαχρέιν, Ιορδανία και Αίγυπτο, πριν ολοκληρώσουν το ταξίδι τους στην Ελλάδα στις 29 Μαρτίου.

Ρεκόρ 690 προορισμών σε 125 χώρες και στις επτά ηπείρους

Η Silversea θα επεκτείνει την παγκόσμια κάλυψη της. Θα αναπτύξει τα 10 πλοία της σε περισσότερους από 690 προορισμούς σε 125 χώρες.
Αριθμός ρεκόρ για την πολυτελή γραμμή κρουαζιέρας, η οποία πλέει σε πάνω από 900 παγκόσμιους προορισμούς συνολικά.

Η νέα συλλογή δρομολογίων της 2023/2024 διαθέτει ρεκόρ 690 προορισμών σε 125 χώρες και στις επτά ηπείρους, καθώς και περισσότερες από 60 νέες κρουαζιέρες.

Ολοκληρωμένη πολυτέλεια

Με τις ιδιωτικές μεταφορές των πελατών που περιλαμβάνονται ως στάνταρ σε όλα τα ταξίδια της, η Silversea έχει ενισχύσει την all-inclusive προσφορά της, η οποία είναι ήδη από τις πιο ολοκληρωμένες.

Τον Νοέμβριο του 2020, η υπερπολυτελής γραμμή κρουαζιέρας εισήγαγε δωρεάν εκδρομές στην ακτή, αεροπορικές μετακινήσεις και μεταφορές μεταξύ αεροδρομίου και πλοίου ως στάνταρ σε όλα τα ταξίδια.

Τα πλοία της κρουαζιέρας είναι από τα πιο ευρύχωρα. Με σουίτες με θέα στον ωκεανό, εξατομικευμένες υπηρεσίες μπάτλερ. Καθώς και πολυτελή κουζίνα που σερβίρεται σε πολλά εστιατόρια.

Η βελτίωση της εμπειρίας κρουαζιέρας περιλαμβάνει όλες τις ανέσεις. Δωρεάν 24ωρη τραπεζαρία στη σουίτα, προσφορές επί του σκάφους και απεριόριστο, δωρεάν Wi-Fi.

Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2021, οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν κράτηση για τις σουίτες τους στα ταξίδια στη νέα συλλογή δρομολογίων της Silversea 2023/2024 με μειωμένη προκαταβολή 15%.