Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Regent Seven Seas Cruises πρόσθεσε πέντε εκτεταμένα δρομολόγια στο πρόγραμμα της Grand Voyage 2025-2026.
Τα δρομολόγια Grand Voyage σε τέσσερα πλοία κυμαίνονται από 61 έως 117 νύχτες σε πέντε ηπείρους και 194 λιμάνια. Κάποια από τα πακέτα του προγράμματος περιλαμβάνουν και κρουαζιέρα σε Ελλάδα.

Το δρομολόγιο περιπέτειας Αρκτική 83 διανυκτερεύσεων αναχωρεί από τη Νέα Υόρκη με το Seven Seas Mariner.
Καταπλέει σε επιλεγμένα λιμάνια της Βόρειας Αμερικής και της Ευρώπης, όπως η Βοστώνη, το Χάλιφαξ, η Νέα Γη, το Ρέικιαβικ, το Όσλο, το Άμστερνταμ, το Μπορντό, η Λισαβόνα και η Σεβίλλη πριν ολοκληρωθεί στη Βαρκελώνη.

Οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν να αναχωρήσουν από το πλοίο μετά από 83 νύχτες ή να έχουν την επιλογή να παραμείνουν για να ολοκληρώσουν ένα «Grand Cultural Quest» 117 νυχτών, το οποίο συνεχίζεται για άλλες 34 νύχτες και προσεγγίζει λιμάνια σε Ιταλία, Ελλάδα, Τουρκία, Κύπρο, Ισραήλ, Αίγυπτος, Μάλτα και Τυνησία πριν φτάσει στη Βαρκελώνη.

Η κρουαζιέρα με το Seven Seas Navigator αναχωρεί στις 31 Οκτωβρίου 2025 και οι τιμές ξεκινούν από 37.179 λίρες με έως και 213 εκδρομές στην ξηρά.

Επίσης το ταξίδι «Οδύσσεια Ινδικού Ωκεανού» 64 νυχτών αναχωρεί από τον Μαυρίκιο με το Seven Seas Voyager με στάσεις στη Μαδαγασκάρη, την Τανζανία, τη Νότια Αφρική, τη Μοζαμβίκη, τις Σεϋχέλλες, το Ομάν, τη Σαουδική Αραβία, την Αίγυπτο, την Ιορδανία, την Τουρκία και την Ελλάδα και τη Ρώμη.

Η τιμή είναι 34.829 λίρες με αναχώρηση στις 12 Φεβρουαρίου 2026 με έως και 172 εκδρομές στην ξηρά για να επιλέξουν οι επιβάτες.

Όλα τα δρομολόγια περιλαμβάνουν πτήσεις και μεταφορές business class, διαμονή μίας νύχτας πριν από την κρουαζιέρα στο ξενοδοχείο με δείπνο, απεριόριστες εκδρομές στην ξηρά, ποτά, γεύματα και υπηρεσία πλυντηρίου.