Με την εποχή των γάμων σε πλήρη εξέλιξη, οι ειδικοί στις βίλες του CV Villas ανέλυσαν τις παγκόσμιες αναζητήσεις στο Google από το περασμένο έτος για να εντοπίσουν τους δημοφιλέστερους προορισμούς για “μήνα του μέλιτος”.

Με σχεδόν 3 εκατομμύρια αναζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο έτος για ευρωπαϊκά γαμήλια ταξίδια, είναι προφανές ότι η ήπειρος προσφέρει πληθώρα επιλογών για τα ερωτευμένα ζευγάρια.

Ο κορυφαίος προορισμός για το 2024/25, η Λευκάδα, διαθέτει εκπληκτικά τοπία και αστραφτερά γαλάζια νερά με φόντο τους εμβληματικούς λευκούς βράχους του ακρωτηρίου Λευκάδα.

Η Λευκάδα αναδεικνύεται ως το πιο hot μέρος για να γιορτάσει κανείς τον έγγαμο βίο, με αξιοσημείωτη αύξηση 120% στις παγκόσμιες αναζητήσεις στο Google σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Το Σπλιτ στην Κροατία καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση, σημειώνοντας αύξηση 110% στις αναζητήσεις. Το Μπλεντ στη Σλοβενία ακολουθεί στην τρίτη θέση, φημισμένο για τη γραφική λίμνη Μπλεντ και το μεσαιωνικό του κάστρο.

Η Μαδέρα στην Πορτογαλία και η Μασσαλία στη Γαλλία συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα, προσφέροντας η καθεμία μοναδική γοητεία και ρομαντικές εμπειρίες για νεόνυμφους.

Η Ελλάδα κυριαρχεί στη λίστα με συνολικά επτά προορισμούς στην πρώτη 20άδα, αναδεικνύοντας τη διαρκή ελκυστικότητά της για ταξίδια που αφορούν στον μήνα του μέλιτος.

Εκτός από τη Λευκάδα στην κατάταξη περιλαμβάνονται η Νάξος, η Ίος, η Μύκονος, η Σκιάθος, η Κεφαλονιάς και η Μήλος.

Από ειδυλλιακές παραλίες μέχρι γοητευτικά χωριά και ιστορικά μνημεία, η Ελλάδα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εμπειριών για τους ταξιδιώτες του μέλιτος, καθιστώντας την ολοένα και πιο δημοφιλή επιλογή για τα ζευγάρια που αναζητούν μια ρομαντική απόδραση.

Οι 20 κορυφαίοι προορισμοί για μήνα του μέλιτος στην Ευρώπη το 2024