samarasΓια σαφάρι…επενδύσεων αναχωρεί σήμερα για την Κίνα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς συνοδευόμενος από υπουργούς και μεγάλη επιχειρηματική αποστολή.

Συγκεκριμένα, τον πρωθυπουργό θα ακολουθήσουν οι υπουργοί Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος, Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, ναυτιλίας Κωστής Μουσουρούλης Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, ο υφυπουργός Νότης Μηταράκης και οι σύμβουλοί του κ.κ. Χρύσανθος Λαζαρίδης και Σταύρος Παπασταύρου.

Την ίδια ώρα, μεταξύ των επιχειρηματιών που θα συμμετέχουν στην αποστολή στο Πεκίνο είναι ο Μ. Καμπουρίδης διευθύνων σύμβουλος Dolphin Capital Investors Land & Real Estate Investments, ο κ. Γ. Βερνίκος πρόεδρος Vernicos Yachts Θαλάσσιος τουρισμός / σκάφη αναψυχής, ο κ. Αλ. Αγγελόπουλος αντιπρόεδρος του ομίλου Aldemar, η κυρία Μάρη Δασκαλαντωνάκη διευθύνων σύμβουλος DASKALANTONAKIS GROUP, ο κ. Αλ. Ιωάννου μέλος του Δ.Σ. , Κατώγι Στροφιλιά Οινοποιεία & Αμπελώνες, ο κ. ‘Αρ, Κεφαλογιάννης διευθύνων Σύμβουλος της GAEA Olive Oil προϊόντα, ο κ. Οδ. Αθανασίου πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Lamda Development, καθώς και εκπρόσωποι των ταξιδιωτικών γραφείων Αμφιτρίων Odyssey Travel Ltd και Travel Plan.