Σύνταξη: tourismtoday.gr

Τα Moxy Hotels δίνουν την ευκαιρία στους επισκέπτες να βιώσουν διαφορετικά τα ταξίδια, με το Cosmic Curations και οδηγό τα άστρα.
Μέσω συνεργασίας διάρκειας ενός έτους με την πλατφόρμα ψηφιακής αστρολογίας Sanctuary οι ταξιδιώτες στα ξενοδοχεία της σε όλο τον κόσμο μπορούν να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία με αστρολογικά επιμελημένους οδηγούς, εξατομικευμένες προτάσεις και ξεχωριστές δραστηριότητες για κάθε ζώδιο.

Το Cosmic Curations χρησιμοποιεί χαρτογραφία Astro στην εφαρμογή Sanctuary και παρέχει δωρεάν εξατομικευμένες ταξιδιωτικές προτάσεις, με ημερομηνίες, τοποθεσίες και εμπειρίες προσαρμοσμένες στους παγκόσμιους προορισμούς Moxy.

Η συνεργασία έρχεται σε μια περίοδο σημαντικής αστρολογικής μετάβασης το 2024, που σηματοδοτείται από την έξοδο του Ερμή από την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη την 1η Ιανουαρίου, τις μετασχηματιστικές εκλείψεις την άνοιξη και τη μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο μέχρι το 2043.
Η Lauren Ash, αστρολόγος του Sanctuary, υπογράμμισε τη δυνατότητα των άστρων να ενημερώνουν τις ταξιδιωτικές αποφάσεις σε μια χρονιά συνεχούς μετάβασης, ενθαρρύνοντας τους ανθρώπους να βγουν από τις ζώνες άνεσης τους και να κάνουν τολμηρές επιλογές.

Οι επισκέπτες του Moxy Hotel θα συναντήσουν πλέον φρέσκες εμπειρίες, όπως ένα μενού Sip by Sign που περιλαμβάνει κοκτέιλ και σχέδια αφρού καφέ με ζωδιακή έμπνευση.
Με το πρόγραμμα Bedtime Stories μπορούν να ακούσουν προβλέψεις για το 2024 με βάση το ζωδίου τους, να απολαύσουν ένα ηχόλουτρο ή να εξερευνήσουν ερμηνείες ονείρων χρησιμοποιώντας ένα παλιό τηλέφωνο με καντράν στο δωμάτιο.

Κατόπιν συννενόησης, τοπικός προγραμματισμός και εμπειρίες θα είναι διαθέσιμες σε διάφορες τοποθεσίες Moxy παγκοσμίως.
Παραδείγματα περιλαμβάνουν συνεδρίες φωτογραφίας Aura τον Φεβρουάριο στο Moxy Virginia Beach, προγραμματισμό ταξιδιού «Destination Destiny» την εαρινή Ισημερία στο Moxy Warsaw Praga και ένα πάρτι παρακολούθησης πανσελήνου στο Moxy Lisbon City τον Απρίλιο, μεταξύ άλλων.

Τα social media των Sanctuary και Moxy θα παρουσιάζουν συνεχείς αστρολογικές πληροφορίες, ταξιδιωτικά ωροσκόπια και διαδραστικό περιεχόμενο.