Η Singapore Airlines (SIA) κυκλοφόρησε σήμερα τη σειρά εμπειριών Discover Your Singapore Airlines. Που περιλαμβάνει τρεις ολοκαίνουργιες πρωτοβουλίες που έχουν χαρίζουν μία εμπειρία πτήσης, μακριά από το αεροσκάφος

Εστιατόριο A380 @Changi

Το εστιατόριο A380 @Changi προσφέρει μια αποκλειστική εμπειρία φαγητού με τη βραβευμένη υπηρεσία της SIA στο Airbus A380, το μεγαλύτερο επιβατικό αεροσκάφος στον κόσμο.

Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν από ειδικά μενού για κάθε κατηγορία καμπίνας. Οι επιλογές περιλαμβάνουν τη διεθνή κουζίνα μας, καθώς και τα καλύτερα πιάτα από το ειδικό μενού Peranakan που έχει σχεδιαστεί από τον φημισμένο σεφ της Σιγκαπούρης Shermay Lee.
Οι κρατήσεις ξεκινούν στις 12 Οκτωβρίου 2020 και το εστιατόριο A380 @Changi θα λειτουργεί στις 24 και 25 Οκτωβρίου 2020.

Στα παρασκήνια της Singapore Airlines

Μια αποκλειστική περιήγηση στα παρασκήνια των εκπαιδευτικών εγκαταστάσεων της αεροπορικής εταιρείας, με ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων για όλη την οικογένεια.

Οι επισκέπτες θα μάθουν για τα πάνω από 70 χρόνια ιστορίας της SIA, θα έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με τους πιλότους και το πλήρωμα καμπίνας .
Οι ενήλικες μπορούν να επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν έναν εξομοιωτή πλήρους πτήσης.

Οι κρατήσεις ανοίγουν την 1η Νοεμβρίου 2020 για δραστηριότητες στις 21, 22, 28 και 29 Νοεμβρίου 2020.

SIA @ Home

Το SIA @ Home προορίζεται για πελάτες που επιθυμούν να απολαύσουν την παγκοσμίου φήμης εμπειρία SIA κατά την πτήση στην άνεση του σπιτιού τους.

Μπορούν να επιλέξουν από 10 μενού με τα αποκλειστικά γεύματα First Class και Business Class, τα οποία θα συνοδεύονται από κρασί ή σαμπάνια.

Περιορισμένα είδη φαγητού είναι επίσης διαθέσιμα ανάλογα με το πακέτο που επιλέξατε.
Η ειδική υπηρεσία για τις κρατήσεις SIA @ Home ανοίγει στις 5 Οκτωβρίου 2020.

Η SIA θα εφαρμόσει βελτιωμένες διαδικασίες καθαρισμού σε όλους τους χώρους, καθώς και προληπτικά μέτρα όπως ο έλεγχος θερμοκρασίας, η ασφαλής απόσταση και το σύστημα ψηφιακού check-in SafeEntry, για να διασφαλιστεί η υγεία και η ασφάλεια όλων των πελατών.