Eκατοντάδες συναυλίες σε όλο τον κόσμο προσθέτει η Airbnb  μέσω της εφαρμογής της Airbnb Concerts. Παράλληλα, υπολογίζει ότι 20.000 άτομα κλείνουν κάθε μήνα κάποια συναυλία μέσω της πλατφόρμας Airbnb Concerts πριν ακόμα τελειώσει το έτος.

Από την έναρξη της εφαρμογή launching Trips το 2016, η νυχτερινή ζωή στις πόλεις όπου έχει παρουσία η Airbnb αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς ως κατηγορία εμπειρίας. Με την εμπειρία Airbnb Concerts η πλατφόρμα παρέχει συναυλίες καλλιτεχνών σε χώρους που οι περισσότεροι ταξιδιώτες δεν γνωρίζουν.

Για περισσότερο από μια δεκαετία, η εταιρεία πίστευε στο όραμά της να είναι μια ολοκληρωμένη ταξιδιωτική εταιρεία .

Τώρα, με την επέκταση των Airbnb Concerts, προσθέτει περισσότερες δυνατότητες που οι οπαδοί της μουσικής σίγουρα θα απολαύσουν.

Έχοντας ως οδηγό τις 5000 “Εμπειρίες” της Airbnb σε 60 προορισμούς, οι κρατήσεις της εν λόγω πλατφόρμας αυξήθηκαν κατά 2.500% τον περασμένο χρόνο.

Με βάση αυτή την υψηλή ζήτηση, η εταιρεία αποφάσισε να επεκτείνει τις εμπειρίες σε 1000 προορισμούς μέχρι το τέλος του 2018.

Παράλληλα, οι «εμπειρίες» της Airbnb περιλαμβάνουν εκτός από το Airbnb Concerts, το Social Dining, Adventures και Social Impact, στις οποίες η διάσημη πλατφόρμα καταλυμάτων συνεργάζεται με περισσότερες από χίλιες μη κερδοσκοπικές ομάδες.

Στο πλαίσιο της σειράς Airbnb Concerts, ο βραβευμένος με πολλά Grammy καλλιτέχνης John Legend έχει συνεργαστεί με την Airbnb. Ο τραγουδιστής της ψυχής βγάζει ένα νέο single που ονομάζεται “A Good Night” και συνεργάστηκε με την Airbnb για να επιμεληθεί μια συλλογή από εμπειρίες νυχτερινής διασκέδασης εμπνευσμένες από το τραγούδι.

Μέχρι σήμερα, οι εμφανίσεις κυμαίνονταν από κορυφαίους καλλιτέχνες μέχρι μεγάλα μουσικά συγκροτήματα όπως η Arizona και η Vance Joy. Η μουσική εκδήλωση του John Legend θα πραγματοποιηθεί στο Λος Άντζελες στις 21 Ιουνίου.