Ανταποκρινόμενη στην μεγάλη ζήτηση της αγοράς, η Air France θα εξυπηρετεί το Κέιπ Τάουν το καλοκαίρι του 2017 από το Παρίσι Charles de Gaulle με τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις που θα εκτελούνται με  Airbus A330 (208 θέσεις) και Boeing 777 (312 θέσεις), όλα εξοπλισμένα με τις νέες καμπίνες στις κατηγορίες θέσης Business, Premium Economy και Economy.

Πρόγραμμα πτήσεων για τη θερινή περίοδο 2017 (τοπικές ώρες) από τις 26 Μαρτίου έως τις 2 Μαΐου και από τις 7 έως τις 27 Οκτωβρίου 2017   

AF864: Αναχωρεί από το Παρίσι -Charles de Gaulle στις 10:10, φθάνει στο Κέιπ Τάουν στις 21:30
AF871: Αναχωρεί από το Κέιπ Τάουν στις 23:35, φθάνει στο Παρίσι-Charles de Gaulle στις 11:15

Πρόγραμμα πτήσεων για τη θερινή περίοδο 2017 (τοπικές ώρες) από τις 3 Μαΐου έως τις 8 Οκτωβρίου 2017

AF864: Αναχωρεί από το Παρίσι -Charles de Gaulle στις 9:40, φθάνει στο Κέιπ Τάουν στις 21:20
AF871: Αναχωρεί από το Κέιπ Τάουν στις 23:20, φθάνει στο Παρίσι-Charles de Gaulle στις 11:20

Οι πτήσεις πραγματοποιούνται τις ημέρες Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή.  

Το νέο αυτό πρόγραμμα έρχεται να συνεχίσει το χειμερινό 2016-2017 με τις πτήσεις να πραγματοποιούνται με  Boeing 777 κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή.  

Ανακαλύψτε τη γοητευτική πόλη του Κέιπ Τάουν με το Travel by Air France
Ζωντανή και δημιουργική, η πόλη του Κέιπ Τάουν έχει σίγουρα συνέλθει από τις παλαιότερες πληγές της. Ένα υπέροχο μέρος για να βρεθεί κανείς, μια μαγευτική τοποθεσία που λάμπει δίπλα στη θάλασσα.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Κέιπ Τάουν;
Επισκεφθείτε τον ψηφιακό ταξιδιωτικό οδηγό travelby.airfrance.com για να ανακαλύψετε μια μεγάλη ποικιλία από καλά κρυμμένα εστιατόρια, κομψά ξενοδοχεία και γραφικές τοποθεσίες, τοπικές εκδηλώσεις καθώς επίσης και πληροφορίες για τον καιρό σε πραγματικό χρόνο και πρακτικές συμβουλές  που χρειάζεστε κατά τη διάρκεια της παραμονής σας.

Η Air France-KLM στη Νότια Αφρική

Αυτό το χειμώνα, η KLM προσφέρει στους πελάτες της επτά εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ του  Amsterdam-Schiphol και του Κέιπ Τάουν.

Οι πελάτες του ομίλου μπορούν να πετάξουν επίσης προς το Γιοχάνεσμπουργκ με την καθημερινή πτήση που πραγματοποιείται από την Air France από το Παρίσι-Charles de Gaulle και από την KLM από το Άμστερνταμ-Schiphol.

Ο όμιλος έχει συμφωνία κοινού κωδικού με την αεροπορική εταιρεία της Νότιας Αφρικής  kulula.com, μέσω της οποίας προσφέρει τέσσερις ακόμη προορισμούς στην χώρα μέσω Γιοχάνεσμπουργκ ή Κέιπ Τάουν:  Ντέρμπαν, Ανατολικό Λονδίνο, Τζορτζ και Λανσέρια.