Ενημερωτική ημερίδα για τους επαγγελματίες του τουρισμού με αντικείμενο τις δυνατότητες που προσφέρει το διαδίκτυο στην τουριστική επιχειρηματικότητα οργανώνει η Google στις 2 Φεβρουαρίου στην Αθήνα.

Η ημερίδα, η οποία πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, του ΕΟΤ και του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), θα ξεκινήσει με το καλωσόρισμα του γενικού διευθυντή της Google Ελλάδας κ.Στέφανου Λουκάκου και θα ακολουθήσουν οι παρουσιάσεις στελεχών της Google με ειδίκευση στον τουρισμό.

Θα μιλήσουν, επίσης, ο διευθύνων σύμβουλος του youtravel.com & Aquis Hotels κ.Τζον Κεντ, ο γκουρού του τουριστικού μάρκετινγκ και της στρατηγικής branding στους τουριστικούς προορισμούς κ.Peter Economides, ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ.Παύλος Γερουλάνος, κ.ά., οι οποίοι θα αναλύσουν το τοπίο της σύγχρονης τουριστικής βιομηχανίας και θα συζητήσουν για την ανάπτυξη του τουριστικού τομέα στην ψηφιακή εποχή. Στo πλαίσιο του συνεδρίου, θα παρουσιαστεί η online διαδρομή του Σάκη Ρουβά, η οποία αποτελεί την πιο δυναμική παρουσία Έλληνα καλλιτέχνη στο διαδίκτυο.Ο Ρουβάς θα παραστεί και στην εκδήλωση ως ειδικός προσκεκλημένος της Google.

Πριν από την ημερίδα θα πραγματοποιηθεί εργαστήρι με θέμα τις δυνατότητες του Google AdWords, στον ίδιο χώρο, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το πώς μπορούν να προβάλουν την επιχείρησή τους μέσω του AdWords, να σχεδιάσουν Search και Display Campaigns, στοχεύοντας σε πολλές και διαφορετικές τοποθεσίες. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του «Αθηνών Αρένα».

 

Γιάννης Παπαδόπουλος