Η United Airlines πρόκειται να φέρει επανάσταση στα υπερατλαντικά ταξίδια με την εισαγωγή του πιο εκτεταμένου καλοκαιρινού της προγράμματος για το 2024, με απευθείας πτήσεις και πρόωρες επιστροφές δημοφιλών εποχικών δρομολογίων.

Αυτή η επέκταση εδραιώνει τη θέση της United ως ηγέτη στα υπερατλαντικά ταξίδια, προσφέροντας περισσότερους προορισμούς από οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία των ΗΠΑ.

Από τις 24 Μαΐου, η United θα είναι η πρώτη και μοναδική αεροπορική εταιρεία που θα παρέχει απευθείας σύνδεση μεταξύ Νέας Υόρκης/Νιούαρκ και Φάρο της Πορτογαλίας .

Αυτή η νέα υπηρεσία ανοίγει την περιοχή του Αλγκάρβε στους ταξιδιώτες των ΗΠΑ, προβάλλοντας τις εκπληκτικές παραλίες της Πορτογαλίας και τα πλούσια ιστορικά μνημεία.

Το δρομολόγιο θα εκτελείται τέσσερις φορές την εβδομάδα με ένα Boeing 757-200, προσθέτοντας στην ολοκληρωμένη υπηρεσία της United προς την Πορτογαλία, η οποία περιλαμβάνει ήδη πτήσεις όλο το χρόνο προς τη Λισαβόνα και εποχικές πτήσεις προς το Πόρτο και την Πόντα Ντελγάδα στις Αζόρες.

Εκτός από το δρομολόγιο του Φάρο, η United εισάγει νέες πτήσεις σε βασικές ευρωπαϊκές πόλεις, όπως το Ρέικιαβικ, οι Βρυξέλλες, η Ρώμη και η Μάλαγα .

Η αεροπορική εταιρεία επαναφέρει επίσης εννέα από τα πιο δημοφιλή εποχικά της δρομολόγια προς την Πορτογαλία, την Ιταλία, τη Γαλλία και την Ισπανία έως και δύο μήνες νωρίτερα, παρέχοντας στους ταξιδιώτες περισσότερες ευκαιρίες να εξερευνήσουν την Ευρώπη.

“Η United προσφέρει τις περισσότερες πτήσεις προς τους περισσότερους προορισμούς πέρα ​​από τον Ατλαντικό και τώρα προσφέρουμε στους πελάτες μας ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία και επιλογές όταν σχεδιάζουν τα ταξίδια τους στο εξωτερικό”, δήλωσε ο Patrick Quayle, Ανώτερος Αντιπρόεδρος του Global Network Planning and Alliances της United.

«Είτε οι πελάτες θέλουν να ταξιδέψουν κατά τη διάρκεια της περιόδου αιχμής είτε την περίοδο αιχμής, να επισκεφθούν τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς ή να ανακαλύψουν ένα κρυμμένο στολίδι, το εύρος και η κλίμακα του δικτύου μας καθιστούν τη United την εύκολη επιλογή για υπερατλαντικά ταξίδια.

Το καλοκαίρι του 2024 θα επιστρέφουν επίσης οι εποχικές πτήσεις μεταξύ Ρέικιαβικ και Νέας Υόρκης/Νιούαρκ, που θα επαναληφθούν για πρώτη φορά από το καλοκαίρι του 2022.

Πρόσθετες πτήσεις προς Βρυξέλλες, Ρώμη και Μάλαγα θα ενισχύσουν περαιτέρω το ευρωπαϊκό δίκτυο της United, παρέχοντας στους ταξιδιώτες ακόμα περισσότερες επιλογές για να γνωρίσετε τους διαφορετικούς πολιτισμούς και τα τοπία της ηπείρου.

Καθώς η ζήτηση για υπερατλαντικά ταξίδια συνεχίζει να αυξάνεται, η United ανταποκρίνεται επαναλαμβάνοντας νωρίς αρκετά από τα πιο δημοφιλή δρομολόγιά της, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών προς Λισαβόνα, Βαρκελώνη, Ρώμη, Νίκαια, Μιλάνο, Νάπολη και Μάλαγα . Αυτές οι προηγούμενες εκκινήσεις στοχεύουν να φιλοξενήσουν τον αυξανόμενο αριθμό ταξιδιωτών που αναζητούν αποδράσεις στην εποχή της άνοιξης, ακολουθώντας μια τάση από την περασμένη άνοιξη όπου η United σημείωσε αύξηση 33% στους πελάτες που πετούσαν πέρα ​​από τον Ατλαντικό σε σύγκριση με το 2022.