Η Emirates ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει τις πτήσεις προς Γιοχάνεσμπουργκ (1 Οκτωβρίου), Κέιπ Τάουν (1 Οκτωβρίου), Ντάρμπαν (4 Οκτωβρίου) στη Νότια Αφρική, Χαράρε στη Ζιμπάμπουε (1 Οκτωβρίου) και τον Μαυρίκιο (3 Οκτωβρίου).

Η προσθήκη των πέντε σημείων θα επεκτείνει το παγκόσμιο δίκτυο της Emirates σε 92 προορισμούς, καθώς η αεροπορική εταιρεία επαναλαμβάνει σταδιακά τις δραστηριότητές της, δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια των πελατών, του πληρώματος και των κοινοτήτων που εξυπηρετεί σε όλο τον κόσμο. Το αφρικανικό δίκτυο της Emirates θα επεκταθεί επίσης σε 19 πόλεις.

Η Emirates θα εκτελεί δρομολόγια προς το Χαράρε με δύο εβδομαδιαίες πτήσεις συνδεδεμένες με την υπηρεσία της Λουσάκα. Οι συνδεδεμένες υπηρεσίες θα συνδέσουν τη Ζάμπια και τη Ζιμπάμπουε με βασικούς προορισμούς σε όλη την Ευρώπη, την Άπω Ανατολή, την Αμερική, την Αυστραλασία και τη Δυτική Ασία με μία βολική στάση στο Ντουμπάι.

Οι πτήσεις από το Ντουμπάι προς τον Μαυρίκιο θα πραγματοποιούνται αρχικά μία φορά την εβδομάδα τα Σάββατα, υποστηρίζοντας τις προσπάθειες επαναπατρισμού της κυβέρνησης του Μαυρικίου για να φέρουν τους πολίτες της στο σπίτι και επιτρέποντας την ανάκαμψη της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας, συνδέοντας με ασφάλεια τους ταξιδιώτες αναψυχής από την Ευρώπη, την Άπω Ανατολή και τη Μέση Ανατολή στον δημοφιλή προορισμό του Ινδικού Ωκεανού.

Μπορείτε να κάνετε κράτηση εισιτηρίων στο emirates.com , στην εφαρμογή Emirates, στα γραφεία πωλήσεων της Emirates, μέσω ταξιδιωτικών πρακτορείων καθώς και διαδικτυακών ταξιδιωτικών πρακτόρων.