Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Kempinski Hotels ενισχύει την συνεργασία της με τις τεχνολογικές λύσεις της Sabre, για να αναβαθμίσει περαιτέρω την εμπειρία κράτησης πελατών της.

Η Kempinski Hotels -η οποία γιόρτασε την 125η επέτειο της το 2022- κυκλοφόρησε έναν σύγχρονο νέο ιστότοπο, που τροφοδοτείται από το υπερσύγχρονο SynXis Custom Booking Engine της Sabre.

Μέσω αυτής της καινοτόμου λύσης, τα Kempinski Hotels μπόρεσαν να δημιουργήσουν τη δική τους εξατομικευμένη σχεδίαση και εμπειρία χρήστη, με χαρακτηριστικά όπως η απλή αναζήτηση διαθεσιμότητας ημερομηνιών και η δυνατότητα αύξησης των πωλήσεων. Παράλληλα μπορεί να προσελκύει και να μετατρέπει τους αγοραστές σε πελάτες χρησιμοποιώντας σύγχρονες λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως σύγκριση τιμών και εναλλακτική διαθεσιμότητα.

«Εκτιμούμε πολύ τη συνεχιζόμενη στρατηγική συνεργασία μας με τη Sabre, με την οποία συνεργαζόμαστε για περισσότερα από πέντε χρόνια, δήλωσε ο Riko van Santen, Chief Information Officer, Kempinski Hotels.

Οι προηγμένες τεχνολογικές λύσεις της Sabre συνεχίζουν να υποστηρίζουν τους επιχειρηματικούς μας στόχους καθώς μπαίνουμε στην 126η χρονιά μας , επιτρέποντας μας να εξορθολογίσουμε τις λειτουργίες και να βελτιώσουμε την εμπειρία κράτησης επισκεπτών.»

Επιπλέον, με τη χρήση της λύσης Data Warehouse της Sabre, η Kempinski μπορεί να συνδέσει το CRS της απευθείας με το Guest Intelligence System.
Με αυτό τον τρόπο επιτρέπει στις καλύτερες τεχνολογικές λύσεις να συνεργάζονται άψογα και μπορεί η Kempinski να δημιουργεί τις δικές της εσωτερικές αναφορές με βάση τα δεδομένα που ελήφθησαν.

«Οι σημερινοί επισκέπτες περιμένουν μια απρόσκοπτη εμπειρία σε συσκευές και σημεία επαφής, δήλωσε ο Frank Trampert, ανώτερος αντιπρόεδρος, παγκόσμιος διευθύνων σύμβουλος στην Sabre Hospitality.

Χρησιμοποιώντας τις κορυφαίες στην τεχνολογία λύσεις φιλοξενίας της Sabre, τα Kempinski Hotels μπορούν να διαφοροποιηθούν μέσω μιας πιο σύγχρονης εμπειρίας κράτησης, επιτρέποντας της να αυξήσει τις μετατροπές και να βελτιώσει την προσφορά της στους επισκέπτες μέσω μεγαλύτερης εξατομίκευσης.»

Σχετικά με την Sabre Corporation

Η Saber Corporation είναι μια κορυφαία εταιρεία λογισμικού και τεχνολογίας που τροφοδοτεί την παγκόσμια ταξιδιωτική βιομηχανία, εξυπηρετώντας ένα ευρύ φάσμα ταξιδιωτικών εταιρειών, συμπεριλαμβανομένων αεροπορικών εταιρειών, ξενοδόχων, ταξιδιωτικών γραφείων και άλλων προμηθευτών.
Η εταιρεία παρέχει λύσεις λιανικής, διανομής και εκπλήρωσης που βοηθούν τους πελάτες της να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά, να αυξάνουν τα έσοδα και να προσφέρουν εξατομικευμένες ταξιδιωτικές εμπειρίες.
Μέσω της κορυφαίας ταξιδιωτικής αγοράς της, η Sabre συνδέει ταξιδιωτικούς προμηθευτές με αγοραστές από όλο τον κόσμο.
Η τεχνολογική πλατφόρμα της Sabre διαχειρίζεται ετησίως παγκόσμια ταξιδιωτική δαπάνη αξίας άνω των 260 δις δολαρίων.
Με έδρα το Southlake, Texas , ΗΠΑ, η Saber εξυπηρετεί πελάτες σε περισσότερες από 160 χώρες σε όλο τον κόσμο.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.sabre.com.

Σχετικά με τα ξενοδοχεία Kempinski

Το Kempinski Hotels δημιουργήθηκε το 1897 και ανήκει στην Ευρώπη παλαιότερο συγκρότημα πολυτελών ξενοδοχείων.
Η πλούσια κληρονομιά της άψογης προσωπικής εξυπηρέτησης και της εξαιρετικής φιλοξενίας του Kempinski συμπληρώνεται από την αποκλειστικότητα και την ατομικότητα των ακινήτων του.
Σήμερα ο Όμιλος Kempinski λειτουργεί 82 ξενοδοχεία και κατοικίες σε 36 χώρες και αυτή τη στιγμή διαθέτει περισσότερα από 25 έργα κύρους υπό ανάπτυξη σε όλο τον κόσμο.
Κάθε ξενοδοχείο πέντε αστέρων αντικατοπτρίζει τη δύναμη και την επιτυχία της μάρκας Kempinski χωρίς να χάνει τα μάτια της κληρονομιάς της. καθένα εμπνέει την ποιότητα που περιμένουν οι επισκέπτες από το Kempinski, ενώ αγκαλιάζει τις πολιτιστικές παραδόσεις της τοποθεσίας του.
Το χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει ιστορικά αξιοθέατα, βραβευμένα ξενοδοχεία αστικού τρόπου ζωής, εξαιρετικά θέρετρα και αριστοκρατικές κατοικίες.
Ο Kempinski είναι ιδρυτικό μέλος της Global Hotel Alliance (GHA), η μεγαλύτερη συμμαχία ανεξάρτητων ξενοδοχειακών σημάτων στον κόσμο. www.kempinski.com www.ghadiscovery.com