Η Eurowings Holidays, το brand διακοπών της μεγαλύτερης γερμανικής αεροπορικής εταιρείας αναψυχής Eurowings, συνεργάζεται με την DERTOUR Deutschland για τη δημιουργία νέων προσφορών στο ταχέως αναπτυσσόμενο τμήμα των οργανωμένων διακοπών.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, οι εταίροι καταρτίζουν πακέτα για ταξιδιώτες της τελευταίας στιγμής σε δημοφιλείς πόλεις και προορισμούς διακοπών, όπως η Ισπανία, η Ιταλία και η Ελλάδα.

Η DERTOUR Deutschland συμπληρώνει τη μεγάλη γκάμα πτήσεων που προσφέρει η Eurowings με κατάλληλες προσφορές ξενοδοχείων.

H Eurowings, με την υποστήριξη της DERTOUR Deutschland, μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της όχι μόνο πολύ ελκυστικές τιμές σεπακέτα, αλλά και ευρεία γκάμα δρομολογίων, για μια μεγάλη ποικιλία ταξιδιωτικών επιλογών.

Ο κ. Jens Bischof, διευθύνων σύμβουλος της Eurowings τόνισε: «Διαθέτουμε ένα πολύ ελκυστικό χαρτοφυλάκιο προϊόντων με το δίκτυο πτήσεων της Eurowings και την τεχνογνωσία για την επέκταση αυτών των πτήσεων σε πακέτα εκδρομών σε ελκυστικές τιμές.

Η Eurowings Holidays προσφέρει συνδυασμό παροχών, μεταξύ των οποίων, χαμηλή προκαταβολή, δωρεάν ανανέωση κράτησης και ακύρωση με χαμηλό κόστος έως και 14 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Μαζί με τον συνεργάτη μας DERTOUR Deutschland, μπορούμε τώρα να προσεγγίσουμε ακόμη καλύτερα τους παραθεριστές που επιλέγουν την προσωπική συμβουλή ενός ταξιδιωτικού γραφείου κατά την κράτηση των διακοπών τους. Η DERTOUR με τα περισσότερα από 400 γραφεία της είναι ο ιδανικός συνεργάτης».

«Ως ένας από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς πράκτορες στην Ευρώπη, μπορούμε να βασιστούμε σε ένα εξαιρετικά εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων για διαφορετικές ομάδες-στόχους.

Συνδυάζοντας την μεγάλη γκάμα ξενοδοχείων μας με τις πτήσεις της Eurowings, δημιουργούμε ελκυστικά ταξιδιωτικά πακέτα που απευθύνονται ειδικά σε ταξιδιώτες που έχουν συνείδηση των τιμών και σε όσους επιλέγουν ολιγοήμερες διακοπές. Με τον τρόπο αυτό διευρύνουμε περαιτέρω το τοπίο των συνεργατών μας στον τομέα του τουρισμού”, τονίζει ο Dr. Ingo Burmester, CEO Κεντρικής Ευρώπης του ομίλου DERTOUR.

Οι πωλήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει στα πρώτα επιλεγμένα ταξιδιωτικά γραφεία του οργανισμού πωλήσεων του ομίλου DERTOUR. «Και ανυπομονούμε επίσης για περαιτέρω συνεργασία στα ταξιδιωτικά μας γραφεία», τονίζει ο Burmester.