Ο ειδικός δεδομένων AI bd4travel συνεργάζεται με την easyJet να προσφέρουν στους πελάτες τους μια βελτιωμένη και εξατομικευμένη ψηφιακή εμπειρία.

Ως μια επιχείρηση που ξεκίνησε πρόσφατα με τη δημοφιλή μάρκα easyJet, η easyJet holiday διαθέτει τη δική της εσωτερική ομάδα, με ένα μοναδικό μοντέλο εξυπηρέτησης πελατών και αυτόνομο ιστότοπο. Παρέχει υπέροχες διακοπές στην πόλη και την παραλία σε περισσότερους από 100 προορισμούς.

Η εταιρεία διακοπών ολοκλήρωσε μια δοκιμή έξι εβδομάδων για την τεχνολογία εξατομίκευσης AI του bd4travel, επιδιώκοντας να βελτιώσει την απόδοση της ιστοσελίδας τους. Τα αποτελέσματα περιλάμβαναν υψηλότερο ποσοστό κλικ κατά 5% και αυξημένα έσοδα από κρατήσεις, με αποτέλεσμα απόδοση επένδυσης άνω του 600%.

Αυτό επιτεύχθηκε από τις διακοπές της easyJet με την εφαρμογή εξατομικευμένων λιστών αποτελεσμάτων αναζήτησης για άμεση ανταπόκριση στην αφοσίωση των επισκεπτών.

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία του bd4travel, ο ιστότοπος των διακοπών της easyJet είναι πλέον σε θέση να παρουσιάζει διαθέσιμες διακοπές που ταιριάζουν με το προφίλ του πελάτη, που δημιουργήθηκαν σε πραγματικό χρόνο από σήματα που έχουν ληφθεί από τη συμπεριφορά τους στο χώρο.

Η καινοτόμος προσέγγιση επιτρέπει στην ψηφιακή ομάδα της easyJet holiday να εξετάσει όλες τις πτυχές του ταξιδιού αναζήτησης και κράτησης για να κατανοήσει καλύτερα τους πελάτες της και να παράσχει τις πιο σχετικές και ενδιαφέρουσες προτάσεις διακοπών. Οι πελάτες παρουσιάζονται με εξαιρετικά σχετικές επιλογές διακοπών, που ταιριάζουν ακριβώς με τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους.