Μία νέα εμπερία περιμένει τους επιβάτες που περνούν από το αεροδρόμιο του Ντουμπάι (DXB). Μια νέα, τεχνολογικά προηγμένη ψηφιακή υπηρεσία θα τους επιτρέπει να περιηγούνται στο εμιράτο μέσα από το Terminal 3 του αεροδρομίου.

Η υπηρεσία «MyDubai Experience», που ξεκίνησε σε συνεργασία με το τμήμα Τουρισμού του εμιράτου, την Dubai Airports και την Emirates Airline, έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους ταξιδιώτες έναν φουτουριστικό και καινοτόμο τρόπο προκειμένου να ανακαλύψουν και να μάθουν περισσότερα για την πόλη χωρίς να βγουν έξω από το αεροδρόμιο.

Στόχος είναι να εμπνεύσει τα εκατομμύρια των επιβατών διέλευσης που διέρχονται μέσω του DXB να επισκεφτούν το Ντουμπάι στο μέλλον, δείχνοντάς τους τι μπορούν να ζήσουν κατά τη διάρκεια διακοπών στην πόλη.

Σε οκτώ γλώσσες, οι τεράστιες οθόνες αφής -πάνω σε κύλινδρο- προσφέρουν στους ταξιδιώτες πρόσβαση σε μια μεγάλη γκάμα πληροφοριών και εικόνων που σχετίζονται με το Ντουμπάι όπως αξιοθέατα, δραστηριότητες, εμπειρίες, δρομολόγια, χάρτες και πολλά άλλα, φιλτραρισμένα σύμφωνα με τις προσωπικές προτιμήσεις και ενδιαφέροντά τους.

Οι χρήστες μπορούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καταχωρώντας τα στοιχεία τους, τα οποία επίσης εισέρχονται αυτόματα σε μια μηνιαία κλήρωση για να κερδίσουν δωρεάν πολυτελείς διακοπές για δύο άτομα στο Ντουμπάι, προσφέροντας τους την ευκαιρία να γνωρίσουν από πρώτο χέρι μερικά από τα κορυφαία αξιοθέατα που απόλαυσαν εικονικά.