Νέες δυνατότητες της εμπειρίας MICE, δίνει η ASIA DMC στην ITB Berlin 2020 από τις 4-8 Μαρτίου. Η κορυφαία εταιρεία διαχείρισης προορισμών στην Ασία πρωτοπορεί στην ταξιδιωτική εμπειρία MICE στην περιοχή με τον βέλτιστο συνδυασμό δουλειάς και ελεύθερου χρόνου.
Με περισσότερες από δύο δεκαετίες εμπειρίας στον τουρισμό, η εταιρεία διαθέτει εκτεταμένες γνώσεις σχεδίασης προγραμμάτων MICE που κυμαίνονται από οικονομικά έως πολυτελείας.
Στο Βιετνάμ, για παράδειγμα, η εταιρεία προσφέρει ένα καλό μείγμα διασκέψεων, team building και αξιοθέατα. Για παράδειγμα, οι επιχειρήσεις που επιδιώκουν κορυφαίες εμπειρίες MICE με ένα κατάλληλο προϋπολογισμό μπορούν να επιλέξουν ένα ολοκληρωμένο πενθήμερο ταξίδι στο βόρειο τμήμα του Βιετνάμ.
Έχει επίσης δημιουργήσει ένα εξειδικευμένο τμήμα επαγγελματιών που είναι αφιερωμένο στον τομέα MICE, με μια εξειδικευμένη ομάδα ελέγχου εσωτερικού ελέγχου ποιότητας που επιτρέπει λεπτομερή σχεδιασμό και εκτέλεση.
Με βαθιές γνώσεις και μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση charter πτήσεων και κρουαζιέρες για πολυτελείς εκδηλώσεις, αυτοί οι ειδικοί προορισμοί μπορούν να προσφέρουν εξατομικευμένες λύσεις για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις κάθε πελάτη.