grecotel612Στις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας: Αθήνα, Αλεξανδρούπολη, Θεσσαλονίκη & Λάρισα, τα εμβληματικά ξενοδοχεία Grecotel πλάι στις πιο φημισμένες χριστουγεννιάτικες αγορές, σας υποδέχονται με αποκλειστικές προσφορές. Επιλέξτε το γιορτινό πακέτο που σας ταιριάζει κι ευχηθείτε ‘Χρόνια Πολλά’ στο πιο κοσμοπολίτικο ρεβεγιόν της πόλης, με την υπογραφή των ανθρώπων της Grecotel.

Στα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας, στις πιο πολυσύχναστες αγορές, αγαπημένα ξενοδοχεία, ‘φοράνε τα καλά τους’ και σας προσκαλούν να ζήσετε αξέχαστες στιγμές γιορτής με μοναδικές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους… Στη φωταγωγημένη πρωτεύουσα σας υποδέχονται το King George Palace & το ειδυλλιακό Vouliagmeni Suites. Στη γοητευτική Αλεξανδρούπολη θα σας φιλοξενήσει το Astir*Egnatia Alexandroupolis, στη λαμπερή Θεσσαλονίκη θα σας καλωσορίσει το Makedonia Palace και στην γιορτινή Λάρισα θα σας φροντίσουν οι άνθρωποι του Larissa Imperial.

Το Κεντρικό Τμήμα Κρατήσεων του Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη εξυπηρετεί το κοινό με την παροχή πληροφοριών για τα ξενοδοχεία, τα προγράμματα, τα πακέτα προσφορών, συνεργασίες με τράπεζες, τουριστικά γραφεία κ.α. καθώς και τη δυνατότητα κρατήσεων στο: 210 7280404.