Με στόχο την προβολή της Ελλάδας, αλλά και τη διαμόρφωση ενός πλαισίου επαγγελματικών συνεργασιών που θα δώσουν ισχυρή ώθηση στον ελληνικό τουρισμό, το Greek Travel Pages (GTP) ανακοίνωσε τη συνεργασία του, ως χορηγός επικοινωνίας, με τις τρεις μεγάλες διεθνείς τουριστικές εκθέσεις EMITT Istanbul, MITT Russia και ITB Asia, οι οποίες έρχονται σε συνέχεια της πολύ επιτυχημένης στρατηγικής συνεργασίας με την WTM London 2015.

Η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού και Ταξιδίων της Ανατολικής Μεσογείου EMITT (East Mediterranean International Tourism & TravelExhibition) θα λάβει χώρα 28-31 Ιανουαρίου, στη συνοικία Beylikdüzü της Κωνσταντινούπολης. Πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις στο μεσογειακό χώρο, η οποία συγκεντρώνει επισκέπτες, tour operators και ξενοδόχους από όλο το τουριστικό φάσμα της Τουρκίας.

Η Διεθνής Έκθεση Ταξιδίων και Τουρισμού της Μόσχας ΜΙΤΤ (Moscow International Travel & Tourism Exhibition), η μεγαλύτερη και παλαιότερη του είδους της στη Ρωσία, θα πραγματοποιηθεί 23-26 Μαρτίου. Η έκθεση συνιστά το κορυφαίο σημείο συνάντησης για τη ρωσική τουριστική βιομηχανία και μία ευκαιρία για επανασύνδεση με συναδέλφους και πελάτες.

Η ITB Asia, στις 19-21 Οκτωβρίου στην Σιγκαπούρη, αποτελεί το μεγαλύτερο γεγονός του τουριστικού εμπορίου στην ασιατική ήπειρο και εκδήλωση πρωτεύουσας σημασίας για τις ταξιδιωτικές αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού.

Πέρα από την ειδησεογραφική κάλυψη στην αγγλική γλώσσα, που παρέχει στους τοπικούς τουριστικούς επαγγελματίες, αλλά και σε όλους όσοι επιθυμούν να έχουν πρόσβαση στην ενημέρωση περί των τουριστικών θεμάτων που αφορούν την Ελλάδα, το GTP, μέσα από τις  στρατηγικές συνεργασίες επικοινωνίας  που αναλαμβάνει, επιδιώκει να ανοίξει δρόμους για νέες συνεργασίες που θα συμβάλλουν στην εκτεταμένη προβολή του προορισμού Ελλάδα.

“Το GTP, για μια ακόμη φορά, δίνει ένα δυναμικό παρών και δραστηριοποιείται σε διεθνείς τουριστικές εκδηλώσεις και εκθέσεις με στόχο να παρέχουμε στους πελάτες και συνεργάτες μας εμπεριστατωμένη και σαφή ενημέρωση, αλλά και να συμβάλλουμε στην προώθηση του ελληνικού τουρισμού και της Ελλάδας ως κορυφαίου παγκόσμιου προορισμού” δήλωσε η Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας, Μαρία Θεοφανοπούλου.