Η Marriott International ανακοίνωσε ότι το χαρτοφυλάκιο επώνυμων κατοικιών της αναμένεται να αυξηθεί περισσότερο από 70% σε τέσσερα χρόνια, καθώς οι καταναλωτές αναζητούν σπίτια που συνδέονται με εμπορικά σήματα.

Η Marriott είναι η μεγαλύτερη επώνυμη εταιρεία κατοικιών στον κλάδο των καταλυμάτων, με 90 επώνυμα οικιστικά έργα που έχουν ήδη ανοίξει και με επιπλέον περισσότερα από 60 ήδη εγκεκριμένα έργα σε τοποθεσίες από προορισμούς θέρετρων μέχρι πόλεις.

Μόνο το 2017, η εταιρεία υπέγραψε 13 επώνυμα οικιστικά έργα, χτυπώντας ετήσιο ρεκόρ. Από τις πόλεις στις αναδυόμενες αγορές, τα εμπορικά σήματα της Marriott ακμάζουν.

Υπογραμμίζοντας τη ζήτηση για τον τρόπο ζωής πολυτέλειας, η μάρκα Ritz Carlton της Marriott International συνεχίζει να είναι η πιο δημοφιλής εταιρεία για επώνυμες κατοικίες με 35 ακίνητα σε χρήση και 15 υπό κατασκευή.

Η ζήτηση για επώνυμες κατοικίες είναι μια νέα καταναλωτική τάση παγκοσμίως. Για τους αγοραστές, που έχουν κατοικία που φέρει ένα από τα εμπορικά σήματα πολυτελείας της Marriott International, σημαίνει μεγαλύτερη βεβαιότητα ότι θα έχουν ποιοτικές υπηρεσίες, όπως υπηρεσία καθαριότητας, σέρβις στο δωμάτιο, σπα και γυμναστήριο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία για τη μελλοντική ανάπτυξη, ο τομέας δεν είναι μόνο για όσους αναζητούν πολυτέλεια. Περίπου το 30% των κατοικιών της Marriott International χαρακτηρίζεται premium, με μη πολυτελή σήματα όπως Marriott Hotels, Sheraton, Westin και Autograph Collection.

Η εταιρεία σχεδιάζει να ανοίξει 19 επώνυμα οικιστικά έργα σε εννέα χώρες το 2018 και το 2019, μεταξύ των οποίων:

  • Ιορδανία: 79 κατοικίες St. Regis που βρίσκονται στην καρδιά της κεντρικής επιχειρηματικής περιοχής και της εμπορικής περιοχής του Αμμάν άνοιξαν τον Ιούλιο, παράλληλα με το νέο ξενοδοχείο St. Regis Amman που αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του επόμενου έτους.
  • Μεξικό: 21 επώνυμες κατοικίες The Solaz, A Luxury Collection Resort, στο Λος Κάμπος στο Μεξικό, μαζί με το ξενοδοχείο 128 δωματίων, που αναμένεται να ανοίξει αυτό το μήνα.
  • ΗΠΑ: Ritz-Carlton με 211 πολυτελείς κατοικίες στην παραλία Sunny Isles της Νότιας Φλόριντα, που αναμένεται να ανοίξει το επόμενο έτος.