Η Sabre Corporation, κορυφαίος πάροχος λογισμικού και τεχνολογίας που τροφοδοτεί την παγκόσμια ταξιδιωτική βιομηχανία, έχει ξεκινήσει σχέδιο προσλήψεων ως απάντηση στις νέες πελατειακές συμφωνίες και την αυξημένη ζήτηση στην περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής.

Η επέκταση αυτή επικεντρώνεται στην ενίσχυση των τμημάτων πωλήσεων, στρατηγικής και υποστήριξης πελατών για τη βελτίωση της παροχής υπηρεσιών και την υποστήριξη των στρατηγικών πρωτοβουλιών της εταιρίας.

Η Sabre επικεντρώνεται στις στρατηγικές πρωτοβουλίες της και στις προσπάθειές της να αξιοποιήσει την τεχνολογία επόμενης γενιάς στον ταξιδιωτικό κλάδο.

Για την υποστήριξη αυτών των δράσεων, η εταιρία επεκτείνει την ομάδα της στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Πολωνία, τη Σαουδική Αραβία, την Ισπανία την Πορτογαλία και την Ελλάδα, μεταξύ άλλων χωρών της περιοχής.

Ο κ. Richard Addey, Senior Regional Director για τη Δυτική Ευρώπη και την Αφρική, δήλωσε: «Έχουμε μια αυξανόμενη πελατειακή βάση στη Γαλλία και οι προσπάθειες επέκτασης θα βοηθήσουν να διασφαλίσουμε ότι θα συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε και να ξεπερνάμε τις προσδοκίες τους. Ενισχύοντας την ομάδα μας, ενισχύουμε τη δέσμευσή μας να παρέχουμε κορυφαίες υπηρεσίες και καινοτόμες λύσεις στους αξιόλογους πελάτες μας στην περιοχή.»

Ο Κ. Ανδρέας Συρίγος, Ανώτερος Περιφερειακός Διευθυντής για τη Νότια Ευρώπη και τις Σκανδιναβικές χώρες, σχολίασε:«Χώρες όπως η Ισπανία και η Πορτογαλία αναπτύσσονται με ταχείς ρυθμούς για τη Sabre, ενώ άλλες, όπως η Ιταλία, παρουσιάζουν σταθερή πρόοδο.
Οι ομάδες μας ενισχύονται με θέσεις που καλύπτουν τη Συμβουλευτική Τεχνολογίας, την Υποστήριξη Προϊόντων και τη Διαχείριση Πωλήσεων και Λογαριασμών.»

«Με τη δέσμευσή μας και τα νέα σχέδια επέκτασης, αυτή είναι μια συναρπαστική περίοδος για τη Sabre, ιδιαίτερα στη Μέση Ανατολή», δήλωσε ο Κ. Ramzi Al-Qassab, Διευθύνων Σύμβουλος της Sabre Middle East.

«Επεκτείνουμε τις εξαιρετικά εξειδικευμένες, πελατοκεντρικές ομάδες μας, προωθούμε την καινοτόμο τεχνολογία και παρέχουμε αποτελεσματικές ταξιδιωτικές λύσεις στη Σαουδική Αραβία, τα ΗΑΕ και το Ομάν.»