Η βρετανική εταιρεία lifestyle ξενοδοχειακών διαμερισμάτων Native Places ανακοίνωσε φιλόδοξα σχέδια ανάπτυξης με το άνοιγμα πέντε νέων ξενοδοχείων μέσα στα επόμενα δύο χρόνια ως μέρος του οράματός της για το 2025.

Η επέκταση των εργασιών θα οδηγήσει στην Native Places να ανοίξει ένα επιπλέον ακίνητο στο Λονδίνο, ανεβάζοντας το σύνολο σε τέσσερα ξενοδοχεία διαμερισμάτων στην πρωτεύουσα.

Νέοι προορισμοί εντός του Ηνωμένου Βασιλείου βρίσκονται επίσης στην ημερήσια διάταξη με προγραμματισμένα εγκαίνια στο Μπέρμιγχαμ, το Κέμπριτζ, το Κάρντιφ και την Οξφόρδη.

Το τρέχον χαρτοφυλάκιο της Native περιλαμβάνει έξι ακίνητα σε Λονδίνο, Μάντσεστερ, Γλασκώβη και Εδιμβούργο.

Το τέταρτο τρίμηνο του 2023, η Native θα λανσάρει το έβδομο ξενοδοχείο διαμερισμάτων και την τέταρτη ιδιοκτησία της στο Λονδίνο. Η τοποθεσία The King’s Wardrobe, που κάποτε αποτελούσε αποθήκη για τα κρατικά και τελετουργικά ρούχα του Βασιλιά, θα μετονομαστεί σε Native St Paul’s.

Το φιλόδοξο όραμα του 2025 ακολουθεί μια επιτυχημένη χρονιά για τη μάρκα που είδε τα έσοδα να αυξάνονται κατά 4% περισσότερο από ό,τι είχε προβλεφθεί το 2022, με τις άμεσες κρατήσεις να αυξάνονται κατά 24,2% από το 2021.