Η Premier Inn συνέχισε την επέκτασή της στο Ηνωμένο Βασίλειο προσθέτοντας άλλα 11 ακίνητα τον περασμένο χρόνο.

Η οικονομική αλυσίδα, η οποία ανήκει στη Whitbread, δήλωσε ότι αύξησε το ξενοδοχειακό αποτύπωμά της στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά 1.500 δωμάτια σε 12 μήνες, μετά τα εγκαίνια του Hub από την Premier Inn Clerkenwell στο Λονδίνο.

Άλλες πρόσφατες ενάρξεις λειτουργίας περιλαμβάνουν δύο ξενοδοχεία με έδρα το Λονδίνο στο Canary Wharf και το Paddington Basin, καθώς και ακίνητα στο Milton Keynes, την Cumbria και το Channel Island του Jersey.

Ο Alex Flach, διευθυντής ανάπτυξης του Ηνωμένου Βασιλείου για τη Whitbread, είπε ότι τα εγκαίνια έδειξαν πόσο δραστήρια ήταν η Premier Inn στο άνοιγμα νέων ξενοδοχείων αφού εντόπισε τις «δυνατότητες της αγοράς» να αυξηθεί από τα σημερινά 82.000 δωμάτια σε 125.000 δωμάτια στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία.

«Δείχνουν επίσης ξεκάθαρα τη δύναμη των σχεδιαστικών και κατασκευαστικών μας δυνατοτήτων, συχνά σε ευαίσθητες και περιορισμένες τοποθεσίες», πρόσθεσε ο Flach. «Ολοκληρώσαμε ορισμένες πολύ περίπλοκες εξελίξεις κατά τη διάρκεια του περασμένου οικονομικού έτους, αυξάνοντας την περιουσία μας σε δημοφιλείς, περιζήτητες τοποθεσίες».

Η Whitbread είπε ότι επί του παρόντος προσπαθεί να εξασφαλίσει νέα ακίνητα Premier Inn σε περισσότερες από 160 τοποθεσίες στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία.