Η ανερχόμενη δυναμική της Volotea ωθεί την εταιρεία στην υλοποίηση μιας επένδυσης 15 εκατομμύριων, η οποία θα βελτιώσει την εμπειρία των πελατών της.

Το πλάνο της επένδυσης ξεκινά από το φετινό καλοκαίρι και συμπεριλαμβάνει καλύτερο συντονισμό των πτητικών λειτουργιών, καθώς και νέες βελτιωμένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών.

Η Volotea το 2018 μετέφερε στον προορισμό τους 6,6 εκατομμύρια επιβάτες, σημειώνοντας αύξηση 36% σε σχέση με το προηγούμενο έτος και κάνει προσπάθειες να παραμείνει υψηλά στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών προσφέροντας ακρίβεια και ευελιξία στις υπηρεσίες της από την κράτηση του εισιτηρίου έως και την άφιξη στον προορισμό.

Ειδικότερα, η Volotea πρόσθεσε στο στόλο της επιπλέον έξι Airbus A319, με βάσεις σε Γαλλία, Ιταλία και Ελλάδα, ενίσχυσε το προσωπικό καμπίνας και έθεσε σε εφαρμογή ένα εργαλείο προγραμματισμού πτήσεων για να αποφευχθούν οι καθυστερήσεις εξαιτίας της τουριστικής σεζόν.

Επιπλέον, πρόσθεσε μια γραμμή προτεραιότητας για την επιβίβαση, βελτίωσε τις υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου καθώς και την εφαρμογή που διατίθεται για κινητά, ενώ δημιούργησε και ένα πρόγραμμα πιστότητας πελατών.

Εντός της καμπίνας του στόλου αεροσκαφών Airbus A319 αναβάθμισε τις υπηρεσίες ψυχαγωγίας πελατών, το φωτισμό καθώς και τις θέσεις επιβατών, κάνοντας τες 5% πιο φαρδιές, για μια ανετότερη ταξιδιωτική εμπειρία.