Με τους εκπροσώπους του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Καταλυμάτων Αγροτουρισμού Άρτας καθώς και με τους εξαγωγείς – μεταποιητές της περιοχής συναντήθηκε στο Επιμελητήριο της πόλης ο πρέσβης της Ρουμανίας στην Ελλάδα Λουτσιάν Φάτου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης επιχειρηματικών συνεργασιών στους τομείς του εμπορίου και του τουρισμού μεταξύ του νομού Άρτας και της Ρουμανίας.

«Ως Επιμελητήριο Άρτας στοχεύουμε στην εξωστρέφεια των επιχειρήσεων και την προώθηση των αρίστης ποιότητας προϊόντων μας και μας ενδιαφέρει η περαιτέρω βελτίωση των διμερών εμπορικών και οικονομικών σχέσεων», υπογράμμισε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρτας Γιάννης Γκολομάζος.

Ο κ. Φάτου ξεναγήθηκε στην «Πολιτιστική Διαδρομή» που ετοιμάζει ο Δήμος Αρταίων και αφορά την ενιαία ανάδειξη των μνημείων που βρίσκονται μέσα στον Αστικό ιστό της Άρτας.

Ειδικότερα η διαδρομή αυτή ξεκινά από το Ιστορικό Γιοφύρι, περνά μπροστά από το Αρχαιολογικό Μουσείο, συνεχίζει στη Δυτική Νεκρόπολη, στο Πολυάνδριο, στην Παρηγορήτισσα, στο Μικρό Θέατρο της Αμβρακίας, στην Αγία Θεοδώρα, στον Άγιο Βασίλειο και καταλήγει στο Κάστρο της πόλης.