Mε αφορμή την ολοκλήρωση των εργασιών συντήρησης των δεξαμενών και ενόψει της άφιξης νέας πλωτής δεξαμενής τον Νοέμβριο του 2017 o Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς Α.Ε., έχει προγραμματίσει επίσκεψη.

Θα ξεναγήσει στον χώρο της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Περάματος εκπροσώπους ενώσεων και φορέων της Ελληνικής ναυτιλίας, αύριο Παρασκευή 30 Ιουνίου, στις 10.00 π.μ.

Η ολοκλήρωση των εργασιών σηματοδοτεί την αναβάθμιση εγκαταστάσεων και παρεχόμενων υπηρεσιών που συμβάλλουν στην τόνωση της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Περάματος καθώς και στην δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Στην εκδήλωση θα παραστούν μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας, Βουλευτές, Δήμαρχοι και Γενικοί Γραμματείς.

Εν’ τω μεταξύ με κέρδη έκλεισε το 2016 για τον ΟΛΠ, με τον κύκλο εργασιών στα 103,5 εκ., σημειώνοντας αύξηση 3,6 %, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο Οργανισμός στην χθεσινή τακτική γενική συνέλευση των μετόχων του.