Η Mastercard και η Invest India ανακοίνωσαν την κυκλοφορία ενός βελτιωμένου προγράμματος για να επαναπροσδιορίσει τα βιωματικά ταξίδια στην Ινδία.

Το πρόγραμμα στοχεύει στην προώθηση του τουρισμού ως βασικό μοχλό ανάπτυξης για την ακμάζουσα οικονομία της Ινδίας.

Σύμφωνα με τα Travel Industry Trends 2023 του Ινστιτούτου Mastercard Economics, οι καταναλωτικές δαπάνες για εμπειρίες σε ταξιδιωτικούς προορισμούς έχουν σημειώσει απότομη αύξηση 65% σε σύγκριση με τον Μάρτιο του 2019, λόγω της περιορισμένης ζήτησης για ταξίδια. Το πρόγραμμα της Mastercard, υπό την καθοδήγηση του Υπουργείου Τουρισμού, όχι μόνο θα δώσει ώθηση στην προσπάθεια της Ινδίας , αλλά θα προσφέρει επίσης την ευκαιρία σε τοπικούς και διεθνείς λάτρεις των ταξιδιών να γνωρίσουν την ποικιλόμορφη κληρονομιά της χώρας.

Το Priceless.com θα έχει ως στόχο να παρέχει συναρπαστικές εμπειρίες σε δέκα δυναμικά εξελισσόμενα σημεία , συμπεριλαμβανομένων της μαγειρικής, του αθλητισμού, της ψυχαγωγίας και της ευεξίας

Μερικές από τις συναρπαστικές εμπειρίες περιλαμβάνουν:

  • Ένα πλούσιο δείπνο σε συνδυασμό με την εκπληκτική θέα στο εμβληματικό Qutub Minar
  • Επιμελημένες βόλτες στις λωρίδες και τις παράπλευρες λωρίδες του Old Agra
  • Μια μέρα ευεξίας με τη διατροφολόγο Pooja Makhija
  • Ένα ιδιωτικό μάθημα γιόγκα με την ειδικό Anshuka Parwani
  • Διαμονή σε μεγαλεπήβολα μαχάλ που ανήκουν σε βασιλικές οικογένειες
  • Ειδικές προπονήσεις Bollywood με τη διάσημη Yasmin Karachiwala
  • Αποκλειστικές εμπειρίες φαγητού

«Η υποστήριξη από το Υπουργείο Τουρισμού και Invest India ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της εξέλιξης του Priceless.com για τον σημερινό ταξιδιώτη. Το πρόγραμμα προβάλλει την πλούσια ιστορία και την ποικιλόμορφη κουλτούρα της Ινδίας μέσα από το φακό των σημερινών ταξιδιωτικών τάσεων αιχμής, βοηθώντας Ινδούς και διεθνείς επισκέπτες να εξερευνήσουν τα πάθη τους καθώς εκτιμούν την απόλυτη ομορφιά της Ινδίας », δήλωσε ο Raja Rajamannar, Chief Marketing and Communications Officer και Πρόεδρος, Healthcare, Mastercard.