Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Wizz Air Abu Dhabi θα επαναφέρει τις πτήσεις προς τη Μόσχα τον Οκτώβριο, με καθημερινά δρομολόγια και με ναύλους που ξεκινούν από 98 δολάρια, μετά την αναστολή των πτήσεων στα τέλη Φεβρουαρίου.

Η εθνική αεροπορική εταιρεία χαμηλών ναύλων των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ), ανακοίνωσε ότι θα ξαναρχίσει τις απευθείας πτήσεις από το εμιράτο προς τη Μόσχα από τις 3 Οκτωβρίου, περισσότερο από πέντε μήνες μετά την αναστολή των πτήσεων λόγω της σύγκρουσης στην Ουκρανία.

Βελτίωση της συνδεσιμότητας

«Η Wizz Air Abu Dhabi λειτουργεί ένα δίκτυο 34 προορισμών σε ακτίνα πτήσης πέντε ωρών από το Άμπου Ντάμπι, παρέχοντας εξαιρετικά χαμηλούς ναύλους σε διάφορους προορισμούς», δήλωσε ο Michael Berlouis, Διευθύνων Σύμβουλος της Wizz Air Abu Dhabi, τονίζοντας την υποστήριξη της εταιρείας στους τομείς ταξιδιών και τουρισμού των ΗΑΕ «ενισχύοντας τη συνδεσιμότητα τόσο σε περιφερειακό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, σύμφωνα με τους εθνικούς κανονισμούς και πολιτικές».

Ένα αναπτυσσόμενο δίκτυο

Η αεροπορική εταιρεία ξεκίνησε το 2019 ως κοινοπραξία μεταξύ του κρατικού επενδυτικού ταμείου του Άμπου Ντάμπι (ADQ) και της μητρικής ευρωπαϊκής εταιρείας Wizz Air δραστηριοποιείται σε ένα δίκτυο περιφερειακών και διεθνών προορισμών.