Η Τζαϊπούρ, η Γκόα και το Κόχι αναμένεται να αποτελέσουν τους κορυφαίους προορισμούς αναψυχής της Ινδίας τον Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2020.
Αυτό αναφέρουν πρόσφατα στοιχεία της εταιρείας OYO Hotels & Homes.

Με το σαββατοκύριακο της 2ης Οκτωβρίου στον ορίζοντα, η εταιρεία αποκαλύπτει ότι οι ταξιδιώτες επιλέγουν να διαμείνουν σε όλους τους παραλιακούς προορισμούς της Ινδίας.

Είναι ενδιαφέρον ότι η μελέτη της OYO αποκαλύπτει αύξηση της ζήτησης για τις δελεαστικές, ιερές πόλεις της Ινδίας, συμπεριλαμβανομένων των Βαρανάσι, Σάρντι και Χαρίντορ.

Τα δεδομένα προβλέπουν ότι οι περισσότεροι προορισμοί αναψυχής για να κυριαρχήσουν στο roost κατά το τελευταίο εξάμηνο του έτους βρίσκονται σε απόσταση οδήγησης από τις κύριες πόλεις, όπως το Jaipur και το Udaipur για τους Δελχίτες, η Γκόα και το Shirdi για τους Mumbaikars, το Mysore για τους Bangaloreans, μεταξύ άλλων.

Tο 56% των πελατών της OYO, θα ταξιδεύουν για αναψυχή και το 43% ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους.

Όσον αφορά στον επόμενο προορισμό τους οι περισσότεροι ερωτηθέντες επέλεξαν την Κεράλα, τη Γκόα, το Χιματσάλ Πραντές, το Ουταράχσαντ και το Ρατζαστάν.

Τέλος, τα στοιχεία υπογραμμίζουν περαιτέρω ότι το 56% των καταναλωτών θα ταξιδέψουν μέσω ιδιωτικών οχημάτων σε κοντινές τοποθεσίες, με την οικογένεια ή τους φίλους. Η διάρκεια διαμονής τους θα είναι 1-3 ημερών.